ISIS synger til Jihadister i vesten at «tiden nå er inne til å reise seg, kutte stupene, og se dem dø»

TERRORISME – Den islamske staten utgav en ny video i dag som kaller «brødre i Europa, Amerika, Russland, Australia og andre steder» til å «drepe dem alle» nå som «tiden er inne for å reise seg.»

Den engelskspråklige nasheed, inspirerte sangen som ofte benyttes av terrorgrupper, viser scener fra vestlige terroristers terrorangrep – inkludert angrepet på Westminster Bridge i mars 2017 og videoen med ISIS lojalitetseden til Anis Amri som ble tatt opp under hans terror angrep på Berlin-julemarked – blandet med sener fra slagmarken i ISIS kontrollerte områder og halshugginger fra Syria.

Videoen fra ISIS ‘offisielle Al-Hayat Media Center ble distribuert på YouTube, Twitter og Facebook, samtidig som de ble lagt ut på fildelingssider.

Videoen begynner med en forteller som sier «Dine brødre i landene dine har frigjort seg fra skyld, så følg dems handlingers eksempel og vit at jannah [paradis] er under skyggen av et sverd,».

«Gå, svar på oppropet, ikke spar noen, drep dem alle, nå er tiden inne til å reise seg, kutt strupene dems, og se dem dø,» lyder nasheed. «Den islamske staten står, og den krever at du tilbeder den ene, hvis like ikke finnes.»

Videre fortsetter det offisielle ISIS media å hevde at de hadde ansvaret for skyteepisoden som fant sted i Las Vegas 1. oktober der venstreaktivisten Stephen Paddock skjøt og drepte 58 mennesker, mens han skadet 546 festdeltagere under en country festival.

Selv om amerikanske myndigheter har hevdet at Paddock ikke ser ut til å ha hat noen koblinger til ISIS, hevder like fullt terror organisasjonens offisielle media at organisasjonen vil gjennomføre et nytt Las Vegas lignende angrep med et bilde av flammer over Planet Hollywood Resort & Casino.

Kilde: pjmedia.com/