Merkel har mistet kontrollen og Tysklands kvinner tar til gatene for å protestere mot hennes innvandringspolitikk

TYSKLAND/EU – Etter de siste ukenes to store protester ser det endelig ut til at Tyskerne er i ferd med å våkne opp. Den første av demonstrasjonene fant sted den 20 januar i byen Cottbus hvor over 2500 tyskere møtte opp, mens den andre fant sted sist søndag, 28 januar i byen Kandel.

Demonstrasjonene startet i Cottbus etter at byen opplevde flere voldelige angrep mot etniske tyskere utført av Syriske immigranter, hvor et eksempel var en tysk mann og en gutt ble brutalt angrepet med kniv av Syrere.

Konflikten i byen mellom den etnisk tyske befolkningen og de Syriske immigrantene ble til slutt så høy at myndighetene måtte stoppe tilstrømningen av nye immigranter til byen.

Og i byen Kandel har innbyggerne fått nok av de voldelige immigrantene etter at en 15 år gammel etnisk tysk jente kalt Mia ble brutalt drept av en Syrisk «flyktning» på et apotek. Mia var godt likt, og hun hjalp til med å arrangere det lokale karnevalet hvert år.

Etter drapet på Mia ble tyskernes sinne satt i kok da en borgermester så ut til å være mer bekymret over «økt fremmedfrykt» en han var for sikkerheten til den etnisk tyske befolkningen, og bekymrede kvinner som ikke følte de ble lyttet til startet å demonstrere.

Protestene startet dermed å spre seg til flere steder og den største demonstrasjonen til nå fant sted sist søndag.

Ifølge voice of europe skal kilder i Tyskland ha varslet at flere store protester er i vente, og at man venter disse vil bli større en de som har vært til nå. Man mener også at Angela Merkels tale i Davos ytterligere har satt sinnet i kok i den tyske befolkningen da hun hevdet at hennes største bekymring var høyre populister.

Det blir stadig klarere at Angela Merkel nå ikke har kontroll på ting, og det faktum at stadig flere av hennes egne partimedlemmer nå ber om hennes avgang er en ytterligere indikator på dette.

Kilde: voiceofeurope.com