Donald Trump: å kalle ulovlige immigranter «drømmere» er en felle – Alle amerikanere har drømmer

USA – Donald Trump: å kalle ulovlige immigranter «drømmere» er en felle – Alle amerikanere er drømmere

Det har vært mye snakk om de såkalte «drømmerne» i amerikansk politikk hvor man har koblet ordet opp mot de mange ulovlige immigrantene som befinner seg i landet.

Nå har President Donald Trump under sin tale ved GOP samlingen i West Virginia sagt at han ønsker å ta tilbake begrepet «drømmer» fra demokratene som han mener har misbrukt begrepet.

Da Trump snakket om DACA og ulovlige immigranter på Torsdag sa han: «Noen kaller det drømmere. Det er ikke drømmere. Ikke fall for den fellen. Det er noe helt annet en drømmere»

Han fortsatte med å si at han har folk med drømmer i USA som han må ta vare på, og viste med dette til at det er hans oppgave å først og fremst ta seg av de amerikanske statsborgernes interesser, før han kan ta hensyn til de såkalte «drømmerne».

Trump sa: «Jeg sa her om dagen, vi har også folk som drømmer. Vi har folk som drømmer i dette landet. Vi kan ikke glemme våre egne drømmere. Jeg har mange som drømmer her.»

Trump fortsatte å si at han ønsket at DACA-lovgivningen skulle passere med støtte fra demokrater i tillegg ba ham om et grensevern og en slutt på kjedemigrasjon.

Kilde: Youtube