Fenomenet Jordan Peterson og den norske politisk korrekte pressens løgner

FALSKE NYHETER – Fredag kunne man i VGs nettutgave lese det som fremstod som en helt vanlig nyhetsartikkel om den «middelmådige tenkeren Jordan Peterson», og hvordan han ifølge artikkelen nærmest er en høyreekstrem ideolog som omgir seg med nazister.

Dette er selvfølgelig så langt fra sannheten som det er mulig å komme, og enhver oppegående debattant, professor eller tenkende person vil dersom de lytter til en av Petersons forelesninger eller debatter innse det faktum.

Når så VG tillater en artikkel (ja de kaller det selv en artikkel og ikke et leserinnlegg) som er så full av usannheter og misvisende svada å bli utgitt på sine sider uten å vise til en av Petersons mange forelesninger som ligger fritt tilgjengelig på nettet for å gi folk en mulighet til selv å vurdere sannheten i artikkelforfatterens påstander så vitner det om ren venstrevridd propaganda.

VG kunne også ha skrevet eller lagt med en fakta «boks» ved siden av «artikkelen» til STURLA HAUGSGJERD hvor Jordan Petersons utdannelse, yrkespraksis og lignende fremkommer, noe som veldig raskt ville avlivet myten Haugsgjerd forsøker å skape om at Peterson er en middelmådig debattant.

Ser man videre på hvem denne Sturla Haugsgjerd er så oppdager man at han er en tidligere narkoman venstreaktivist og selvutnevnt samfunnsdebattant som den venstrevridde pressen her i landet har trykket til sitt bryst.

Det at VG i det heletatt tillater en person som Sturla Haugsgjerd som ikke innehar noen som helst kvalifikasjoner som gjør han i stand til på en seriøs og profesjonell måte vurdere Jordan Petersons debattferdigheter eller hans profesjonelle kvalifikasjoner vitner om en så stor mangel av profesjonalitet fra VG redaksjonens side at man ikke kan annet en å lure på hva slags folk de har ansatt der.

I denne saken er det helt klart at her har VGs redaksjon latt sine politiske ideologier lyse gjennom og har tillatt artikkelen å trykkes ene og alene på ideologisk grunnlag for å sverte en profesjonell potensiell ideologisk motstander.

I videoklippet under kan dere høre ett intervju med Jordan Peterson av Joe Rogan og gjøre dere opp deres egen mening om hvorvidt Peterson er en høyreekstrem nazist som Haugsgjerd forsøker å fremstille ham som.

Kilde: VG.no