«Ungdomspolitikeren» Mani Huassaini burde kanskje tre til side og gi ekte ungdommer en mulighet

MENINGER – Her i Norge har vi et ganske liberalt politisk miljø og man har et sterkt ønske om å ha en engasjert og informert ungdom.

For å få til dette holdes det skolevalg, og de aller fleste politiske partier i Norge har egne ungdomspartier som skal være en platform for politisk engasjerte ungdommer til å få en smak på det politiske livet.

Dette er selvfølgelig en ordning som er veldig flott da den fører til at ungdom kan engasjere seg innen politikken, og det gir også en mulighet for mange av disse ungdommene til å delta i en organisasjon hvor de kan lære mer om hvordan en politisk organisasjon drives.

Spørsmålet man nå etter at man har sett alle disse voksne politikerne som har «misbrukt» sin status, og innflytelse på medlemmer av ulike ungdomspartier er det også kanskje på tide å spørre seg om «NÅR» ungdomspolitikere går fra å være «ungdom» til å være voksene politikkere.

Tar man for eksempel for seg lederen for Norges største ungdomsparti AUFs Mani Hussaini så er han blitt 30 år gammel, og man må nesten spørre seg om ikke en voksen mann på 30 år med kone og barn kanskje ikke lengre bør kalles en ungdomspolitikker?

Det er sikret andre såkalte «ungdomspolitikere» som har rundet 30, og spørsmålet er jo om ikke disse voksne personene enten burde forsøke å få en plass innen den voksne politiske stratosfæren eller om de ikke greier det, gå ut og finne seg en ordentlig jobb slik at nye ekte UNGDOMMER kan få en mulighet til å komme seg opp og frem.

Det er ganske vanskelig å se at dagens ordning med flere godt voksne mennesker i slutten av 20 årene skal kunne kalles ungdomspartier, og gis flere millioner i statlig støtte i den hensikten å gi «ungdommer» en mulighet til å lære seg om det politiske liv i Norge.

Ungdomspartiene er blitt rene indoktrineringsfabrikkene for de ulike politiske partiene styrt av voksne mennesker, og er ikke de «lek og lær» organisasjonene som det de burde være, og som de får statsstøtte for å være.

Slik jeg ser det så burde man kanskje sette en øvre grense for hvor lenge man kan være medlem av ett ungdomsparti før man må melde seg inn og gå over i de voksnes verden, og personlig mener jeg den grensen burde gå ved 24 år.

Det er kanskje på tide at vi begynner å stille litt mer krav til våre unge voksne, og ikke lar dem sløve rundt i den tro at de er evige ungdommer!

Så hva mener du? Legg igjen din kommentar.