Sør-Afrikas parlament stemte for å frata hvite retten til å eie land

SØR-AFRIKA – Det Sør-Afrikanske parlamentet har gitt sin støtte til en lovendring som vil gi staten rett til å konfiskere gårder eid av hvite.

Lovendringen ble fremmet av lederen for det kommunistiske partiet «økonomiske frihets kjempere» Julius Malema, og fikk overveldende flertall i parlamentet med 241 stemmer for og kun 83 stemmer mot.

Nelson Mandelas parti ANC (African National Congress) some r det sittende regjeringspartiet stemte overveldende for lovendringen, og knuste dermed ethvert håp om at hvite og svarte kan leve i fred i det den politiske pressen i Norge og vesten har fremmet som «regnbuenasjonen».

«Tiden for forsoning er over, og tiden for rettferdighet er kommet», og «vi må gjenopprette stoltheten til vårt folk, og se til å straffe de kriminelle som stjal vårt land» skal Malema ha fortalt parlamentet da han fremmet lovendringen.

ANCs minister for jordbruk Gugile Nkwinti ville ikke være noe dårligere og la til «ANC støtter uforbeholdende forslaget om ekspropriasjon uten kompensasjon» noe som vil bety at hvite vil bli andreklasses borgere i eget land.

Mange hvite i Sør-Afrika frykter at politikernes retorikk vil øke den allerede spente situasjonen mellom de ulike etniske grupperingene i landet, og man har allerede sett en økning i antallet angrep mot hvite farmere.

Så mens den politisk korrekte pressen er opptatt av å «hyle» ut om rasisme i Norge og ellers i Europa fordi en eller annen immigrant ble gjort til latter i sosiale medier for sine uttalelser i pressen er det ingen som er opptatt av å formidle sannheten om den rasistiske volden rettet mot hvite i Sør-Afrika som utøves med statens velsignelse.

Rapport-X vil følge denne saken også i fremtiden.

Kilde: news.com.au