Sumaya Jirde Ali ble kåret til årets nordlending, men ingen vet hvorfor?

MENINGER – Da afrikanske Sumaya Jirde Ali ble kåret til årets nordlending gikk den politisk korrekte pressen helt av skaftet, og kunne ikke lire av seg nok godord om kvinnen som for folk flest var aldeles ukjent.

Det var heller ikke mange hverken i Nord- eller Sør-Norge som på stående fot kunne si hvem Sumaya Jirde Ali var eller hvorfor hun fortjente å bli kåret til årets nordlending, men det hindret ikke NRKs juryen i å kåre henne til Årets nordlending.

Man kan jo spørre seg hvordan en person som nesten er ukjent for de aller fleste i Norge kan bli årets «person» i Nord-Norge, og man må nesten lure på om seieren hadde mer med hennes muslimske og afrikanske bakgrunn en hennes popularitet og livsprestasjoner.

Personlig så vil jeg jo si at jeg med enkelhet kan utpeke en hel del personer som har utrettet mye større og mer samfunns nyttige oppgaver en Sumaya Jirde Ali har gjort, men slik er det vel når man har en venstrevridd statlig organisasjon som skal «kåre» årets person.

Når så kvinnen det er snakk om går offentlig ut og sier «fuck politiet» og «fuck Sylvi Listhaug» som er en norsk statsråd vil jeg jo påstå at kåringen av henne som årets Nordlending må fremstå noe underlig også for de venstreekstreme journalistene i NRK.

Hadde Sumaya Jirde Ali vært en mer ydmyk person som utviste en større grad av respekt for andre mennesker ville jeg nok ikke hat så mye å si på saken, men når hun ikke bare ikler seg det kvinneundertrykkende klesplagget niqab samtidig som hun hevder hun kjemper FOR kvinners rettigheter faller hele hennes troverdighet sammen.

Selv har jeg vært ute å spurt folk jeg kjenner både fra Nord-Norge og andre steder i landet om de vet hvem Sumaya Jirde Ali er eller hvilke prestasjoner hun har utrettet, og jeg kan si at INGEN jeg har spurt har vist hvem hun er eller hva hun har gjort som ville gjort henne verdig tittelen «årets nordlending».

Spørsmålet jeg sitter igjen med blir dermed «hvorfor vant hun», og jeg greier ikke finne noen annen grunn en at hun vant ene og alene på grunn av sin «etnisitet» og det faktum at hun er muslim.

Er du enig eller uenig så si den mening i kommentarfeltet under.