Tyskland tar imot titusener av immigranter, men har ikke råd til å huse etniske Tyskere

TYSKLAND/EU – Samtidig som Tyskland tar imot flere immigranter en noen annen Europeisk nasjon, og benytter millioner av euro på å huse disse hvert år, ser det ut til at tyske politikere ikke bryr seg om sitt eget folks velferd.

Vi har tidligere hørt om historier under toppen av den såkalte immigrasjonskrisen i 2015/2016 hvor etniske tyskere som bodde i ‘kommunale’ boliger ble kastet på gata for å gi plass til de ‘nyankomne’ landsmennene, og man kunne høre hvordan de som protesterte og spurte staten hvor de skulle ta veien ble bedt om å oppsøke venner og familie for å få husly.

Nå kommer det en ny historie om ett etnisk tysk par som har måttet bo hele vinteren under noen presenninger i en skog like utenfor Höhenberg i Cologne ettersom staten ikke har råd til å huse dem.

Paret har bodd på gaten i over to år, og det ser ikke ut som om Tyske myndigheter har noen plan for hvordan de skal gi etniske tyskere som lever på gata tak over hodet ettersom det angivelig ikke finnes penger til dette formålet, samtidig ser det ut til å være nesten ubegrensede resurser avsatt til å benytte for å gi immigranter husly.

Enkelte ville kalle dette en type rasisme der din etnisitet bestemmer hvorvidt staten vil hjelpe deg med å få tak over hodet eller ikke, og det er dermed ikke rart partier som AfD vokser seg større og sterkere i takt med myndighetenes diskriminering ovenfor landets egen etniske befolkning.

Kilde: ksta.de