Sverige har fått nok et innvandrings kritisk parti kalt Alternativ for Sverige (AfS)

SVERIGE – Det nye innvandrings kritiske partiet Alternativ for Sverige (AfS) er startet av tidligere ledere for ungdomspartiet til Sverigedemokratene som ble kastet ut av partiet grunnet Sverigedemokratenes forsøk på å fremstå mer politisk korrekte.

Mandag ble imidlertid det nye partiet kalt Alternativ for Sverige (AfS) lansert med en klar referanse til det Tyske partiet Alternativ for Tyskland (AfD) som ved forrige riksvalg vant flere seter i den Tyske Bundestag, og som ifølge de siste meningsmålingene er blitt Tyskland nest største parti med hele 16 %.

Det nye svenske partiet vil stille i årets riksdagsvalg, og hovedsaken partiet vil kjempe for er repatriering av immigranter, og en fullstendig stopp av all immigrasjon til Sverige.

Partileder Gustav Kasselstrand ville mandag under presentasjonen av det nye partiet ikke si så mye om politikken partiet vil fremme ut over at partiet skal utfordre Sverigedemokratene med en enda strengere immigrasjonspolitikk.