Når eliten ikke ønsker konkurranse!

INNENRIKS – De aller fleste som følger med på Rapport-X er sikkert klar over at den nye nettavisen Resett.no nå er under angrep fra den politisk korrekte eliten, og dems venstreekstreme pøbler som ved hjelp av vold og trusler forsøker å sensurere en hver opposisjon til dagens politisk korrekte agenda.

Som ett mer åpent og ærlig media har Resett greid å pådra seg den politisk korrekte elitens vrede, noe som igjen har ført til at avisens annonsepartnere har havnet under politisk press og boikott fra den venstreekstreme bermen som ikke ønsker å se ekte journalistikk bedrives da det fort vil kunne vise venstresidens mange svakheter, og dens diktatoriske tendenser.

Ifølge Resett.no har flere venstreekstreme elementer i Norge nå tatt kontakt med fagforbundet Handel og Kontor for å «informere» organisasjonen om at de annonserer på en «rasistisk» webportal, og at Resett’s journalistikk er rasistisk, og går imot den politisk korrekte agendaen.

Videre viste det seg at det ikke bare var enkeltpersoner på venstresiden som hadde «rapportert» til Handel og Kontor at de annonserte på en «rasistisk» portal, nei det skulle nemlig også vise seg at Resetts konkurrenter i nyhetsorganisasjonen Medier24.no også sto bak skittkastingen mot Resett.

At venstreekstremister på internett starter nettkampanjer der de sender mail og meldinger til en annonsør som «tør» stå opp for ytringsfriheten og meningsmangfoldet i Norge kommer kanskje ikke som noen overraskelse på noen, men at en hel mediebedrift og at folk som fremmer seg selv som «ekte» journalister benytter denne typen taktiker for å kvitte seg med en konkurrerende avis burde virkelig skremme folk.

Hvordan er det tenkt at vi her i Norge skal kunne utvikle oss, og vårt samfunn om ingen får tenke nye frie tanker, og om man ikke skal kunne stille spørsmål til dagens politiske agenda?

Og hvordan skal man kunne bygge opp tillitten til mediene dersom man ikke tillater meningsmangfold i mediene, og man får nyheter presentert fra de ulike sidene av det politiske spekteret slik at folk selv kan gjøre seg opp en mening om hva som er rett og galt.

Er det ikke slik at jo større mangfold vi har innen medieverdenen, jo større er sjansen for at sannheten kommer ut, og at de ulike nyhetsredaksjonene vil kunne stille hverandre ansvarlige for å fremme fakta og ikke politisk propaganda?

For oss i Rapport-X er det en selvfølge at vi ønsker mest mulig mangfold innen norsk presse da vi tror det vil sikre at sannheten kommer frem, og at ikke kun en bestemt versjon av sannheten blir fremmet ovenfor det norske folk.

Så hva mener du? Vil du støtte Resett?

Kilde: Resett.no, Medier24.no