AP gjemmer seg bak Utøya ofrene og 22. juli

AP anklager Sylvi Listhaug for å såre følelsene til Utøya overlevende når hun har postet et bilde på facebook hvor hun skriver at arbeiderpartiet mener hensynet til terroristers rettigheter får foran nasjonalsikkerhet, og viser i innlegget til at AP er motstandere av å frata terrorister med dobbelt statsborgerskap dems norske statsborgerskap.

Det vi mangler å høre fra Jonas Gahr Støre og alle som nå anklager Sylvi Listhaug for alt fra å spre fremmedfrykt til rasisme er gode argumenter for HVORFOR AP ikke vil frata KJENTE terrorister det norske statsborgerskapet?

Man kan også se at den politisk korrekte pressen fremfor å fokusere på arbeiderpartiets manglende argumentasjon for sitt politiske ståsted heller velger å fokusere på «følelsene» til Utøya overlevende, og hvordan disse angivelig synes det er «sårende» at man kan anklage AP for ikke å gjøre noe for å bekjempe terrorisme.

Det at man har opplevd en skyte episode på Utøya betyr ikke at man plutselig er eksperter på terrorisme, og hvilke politiske virkemidler som best vil kunne forhindre terrorisme på norsk jord, og det ser dessverre ut som om AP fremfor å diskutere en viktig politisk sak heller vil forsøke å gjemme sin manglende evne til å finne gode politiske løsninger bak drapene på et 70 talls ungdommer på Utøya.

Arbeiderpartiet og alle de andre som gjemmer seg bak hendelsene den 22. juli burde skamme seg, og heller forsøke ved hjelp av politisk argumentasjon vise hvorfor de IKKE støtter terrorister når de nå ikke vil støtte regjeringens forslag om å frata terrorister statsborgerskapet.