Arrestert for terrorisme etter å ha kalt Allah homofil

STORBRITANNIA – Storbritannia er av mange regnet som en høyborg for ytringsfriheten og demokratiet, men ifølge britiske myndigheter er det nå regnet som terrorisme å kalle Allah en gud som aksepterer homser.

Lauren Southern er en såkalt borgerjournalist og aktivist som tar opp viktige samfunnsutfordringer ved hjelp av sin youtube kanal, og har flere ganger utført såkalte sosiale eksperiment der målet er å se hva slags reaksjon vanlige borgere har til en bestemt sak.

Da Lauren Southern nå i helgen skulle til Storbritannia fra Frankrike ble hun stoppet og anholdt under Storbritannias terrorlovgivning da britiske myndigheter mente hun utgjorde en trussel mot det britiske samfunnet på bakgrunn av et sosialt eksperiment hun var del av noen år tilbake hvor man ville se hvilke reaksjoner man ville få ved å si at allah også var en gud for homofile.

Selv om flere kjente islamistiske fundamentalister og forkjempere for islamsk terrorisme har fått tillatelse til å entre Storbritannia ble den 23 år gamle kanadiske journalisten Lauren Southern nektet innreise.

Ovenfor Lauren Southerns far som britisk politi kontaktet etter å ha anholdt hans datter ble det gjort klart at britiske myndigheter IKKE anså hans datter for å være en terrorist, men hadde anholdt henne på bakgrunn av hennes politiske aktivisme.

Det ble også tatt opp som et problem at Lauren Southern er en kristen jente, og britisk politi mente tydeligvis at det nå er en større fare for at 23 år gamle kristne jenter skal begå terror en returnerte jihadister som aktivt har kjempet for en islamsk terrororganisasjon.

Dere kan høre hele historien direkte fra Lauren Southern i et intervju hun gjorde med Tommy Robinson under.