Folket vil ha Listhaug, men eliten ønsker henne kastet

MENINGER – Det kan se ut som om det norske folk ønsker å beholde Sylvi Listhaug som Justisminister og mener hun og regjeringen gjør en god jobb noe både blomsteraksjonen, underskriftskampanjen og den siste meningsmålingen hvor Frp går frem med nesten 2% poeng viser.

Det underlige her blir jo da hvordan ALLE de såkalte etablerte mediene forsøker å tegne et bilde av at det «KUN» er en liten gruppe «høyreekstremister» som støtter Listhaug og regjeringen, og viser til en aksjon der det er blitt samlet inn 700 000 til organisasjonen leger uten grenser.

Saken er den at til og med undertegnede har bidratt med penger til leger uten grenser ettersom organisasjonen gjør en viktig jobb ved å hjelpe mennesker i nød, og noe jeg tror de aller fleste av de som har gitt sin støtte til Listhaug er enige i.

Man må da spørre seg om det er slik at Dagbladet, VG og de andre politisk korrekte avisene mener at ALLE som støtter Listhaug er forferdelige rasister som IKKE vil gi sin støtte til en humanitær organisasjon som leger uten grenser, og om de ønsker at folk som støtter Listhaug ikke lenger skal kjøpe dems aviser ettersom de ikke vil ha pengene til disse forferdelige «rasistene»?

Fakta i denne saken er nok noe mer nyansert en hva bildet vi får tegnet i de ulike mediene er, og jeg tror de aller fleste som støtter Listhaug og regjeringen er gode norske borgere tilhørende alle samfunnslag som kun ønsker å se regjeringen føre en politikk som vil sikre at terrorister ikke får fritt leide inn i landet.

Videre tror jeg det ikke er noe motstridende å både støtte Listhaug med blomster og støtte leger uten grenser, og jeg finner det forkastelig at venstresiden forsøker å benytte det som skal være en politisk uavhengig humanitær organisasjon opp mot en politisk sak.

Det er også kritikkverdig at leger uten grenser ikke går ut og gjør det klart at de ikke er en politisk organisasjon, og at de ønsker ALLE velkomne til å støtte dems humanitære arbeide enten man tilhører den politiske høyre eller venstresiden, eller er det slik at Leger uten grenser ikke vil ta imot penger som kommer fra FRP velgere og andre personer som støtter partiene på høyresiden i Norsk politikk??

Nå er det på tide at det norske folk og særlig folk på høyresiden setter ned foten mot dette menings tyranni som vi ser den politisk korrekte pressen sammen med venstresiden forfekter ved at man nå går inn for en økonomisk boikott av politisk korrekte medier.

Mitt forslag er at ALLE som føler mediene feilaktig forsøker å stemple Sylvi Listhaug og dems egne politiske meninger som rasistiske eller høyreekstreme de neste tre ukene IKKE kjøper eller besøker websidene til de politisk korrekte mediene.

Si hva du mener i kommentarfeltet under!