Facebook-siden som tok initiativ til Listhaugs blomsterstorm er tatt ned – Elitens hevn?

I dag ble Facebook-siden «Slå ring om Norge» tatt ned. Dette skjedde «tilfeldigvis» dagen etter at siden tok initiativ til en aksjon for å sende blomster til justisminister Sylvi Listhaug for å vise sympati for henne etter en uke med henne etter en uke med hets og mobbing.

Ifølge Dagbladet skjedde dette omkring 17-tiden lørdag ettermiddag. Etter hva Rapport-X erfarer har denne siden eksistert i flere år, og vi finner det lite sannsynlig at det er andre årsaker enn støtten til Listhaug og suksessen med blomster-aksjonen til støtte for Listhaug som førte til denne antatte hevnaksjonen. Denne siden har vært innvandringskritisk i flere år, og rent matematisk ville det vært marginalt sannsynlig at det er andre innlegg som førte til at siden ble tatt ned – i hvert fall akkurat i dag.

Flere spekulerer i om dette er den politisk korrekte eliten som ønsker å statuere et eksempel for andre som legger ned mye arbeid, energi og kjærlighet for å fremstille saker fra et politisk ukorrekt perspektiv, og da spesielt til fordel for vår umåtelig populære justisminister.

Les også: Folket vil ha Listhaug, men eliten ønsker henne kastet.

Så det er denne type «høyreekstremister» den politisk korrekte eliten frykter, folk som oppfordrer meningsfeller til å bruke blomster som våpen?

Har du meninger om denne saken? Bruk vårt kommentarfelt.