Voldtok og mishandlet to tyske tenåringsjenter

TYSKLAND/EU – To tyske jenter på 14 og 16 år skal ha bli voldtatt i Berlin av 6 menn. Mohammad og hans kamerat Wael er anklaget for gjengvoldtekt. I løpet av mishandlingen ble det laget fotoer og videoer, rapporterer tyske Bild.

De to unge jentene ble mishandlet av seks menn fra byens forsteder Neukölln og Wedding. Mohammad (17) sies å ha truffet den yngste jenta på 14 år sommeren 2015 via Facebook. Fra den frivillige seksualakten med henne laget han fotoer og videoer.

Aktor hevdet at Mohammad truet med å offentliggjøre opptakene, og således tvinge jenta til flere seksualhandlinger med sine fem medtiltalte.

Når det gjelder den 16-årige jenta skal hun den 20 september 2016 ha blitt mishandlet i en leilighet i migrasjonsforstaden Neukölln.

Tenåringsjenta hadde blitt så beruset på vodka av en drikkelek at hun i følge aktor ikke var i stand til å fysisk å tilbakevise tilnærmelsene. Hun skal ha ropt høyt og kastet opp mens hun gjentatte ganger ble slått og utledd.

Mot 16-åringens vilje ble flere angrep mot henne utført over en tredagers periode. Senere ble hun satt fri fra leiligheten av politiet.

Ingen av de tiltalte er i varetekt. Bare en var klassifisert som voksen da lovbruddet fant sted: Wael som er 26 år. Om den 14 år gamle skoleeleven sier Wael: «Samleiet var frivillig, og jeg visste ikke at hun var utpresset for å inngå seksuelle handlinger med meg.»

Han ønsker bare å snakke om den 16 år gamle skoleeleven først etter at publikum har forlatt hallen. «Noe annet ville såre hans seksualliv», sier hans advokat.

Retten påpekte at en annen av overgriperne, «S.», ikke tok hensyn til jentenes privatliv da han filmet. De andre fem tiltalte forholdt seg tause.

Dette er påstandene i prosessen som går for Berlins distriktsrett: Alvorlig maktmisbruk og distribusjon av ungdomspornografiske skrifter, brudd på privatlvets rett og frihetsberøvelse.

Rettsprosessen fortsetter 22. mars og rettens avgjørelse ventes 29. mai.

Kilde: Voice Of Europe