Eskil Pedersen kaller vanlige folk som sendte blomster til Sylvi Listhaug rasister og høyreekstremister

Eskil Pedersen som overlevde Utøya massakren ved å legge beslag på fergen som kunne ha reddet flere ungdommer fra å bli drept den 22 juli for å redde seg selv klager nå på blomster støtten til Sylvi Listhaug og kaller vanlige folk rasister og høyreekstremister i ett innlegg på twitter.

Espen Teigen som er rådgiver for justisminister Sylvi Listhaug har besvart Espen Pedersens skamfulle beskyldninger med sitt eget innlegg på twitter hvor han forteller at blomstene til Sylvi Listhaug kom fra helt vanlige norske borgere fra ALLE partier, og at han mener det er skammelig av Eskil Pedersen å «brunbeise» disse borgerne.

Det kan med dette se ut som om hverken Eskil Pedersen eller andre arbeiderpartister ikke eier skam nå det kommer til å «stemple» vanlige borgere som rasister og høyreekstremister så fort de viser medmenneskelighet ovenfor arbeiderpartiets politiske motstandere.