Eskil Pedersen kaller vanlige folk som sendte blomster til Sylvi Listhaug rasister og høyreekstremister

Eskil Pedersen som overlevde Utøya massakren ved å legge beslag på fergen som kunne ha reddet flere ungdommer fra å bli drept den 22 juli for å redde seg selv klager nå på blomster støtten til Sylvi Listhaug og kaller vanlige folk rasister og høyreekstremister i ett innlegg på twitter.

Espen Teigen som er rådgiver for justisminister Sylvi Listhaug har besvart Espen Pedersens skamfulle beskyldninger med sitt eget innlegg på twitter hvor han forteller at blomstene til Sylvi Listhaug kom fra helt vanlige norske borgere fra ALLE partier, og at han mener det er skammelig av Eskil Pedersen å «brunbeise» disse borgerne.

Det kan med dette se ut som om hverken Eskil Pedersen eller andre arbeiderpartister ikke eier skam nå det kommer til å «stemple» vanlige borgere som rasister og høyreekstremister så fort de viser medmenneskelighet ovenfor arbeiderpartiets politiske motstandere.

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator

2 thoughts on “Eskil Pedersen kaller vanlige folk som sendte blomster til Sylvi Listhaug rasister og høyreekstremister

  1. Det kan ofte virke som om at den røde venstresiden og Arbeiderpartiet vil ha én standard for seg selv og en annen standard for andre. Det er omtrent ingen grenser for hatske ytringer og hva man kan beskylde folk på «høyresiden» for, men det er en veldig lav grense for hva folk som er uenige med «venstresiden» kan si.

  2. Eskild Pedersen skal ikke uttale noe som helst og må regelrett holde kjeft og grave seg ned i skam, aller helst pelle seg på huet og ræva ut av Norge. Det EP gjorde er langt langt mere alvorligere enn Listhaug sine ærlige uttalelser og kan overhodet ikke sammenlignes. EP var den som etterlot barn og unge i stikken og som pilte avgårde med halen mellom beina. Han som de fåtall voksne og leder for ungdomspartiet var en av de aller første som stakk den usle feigingen som kun tenkte på å redde sitt eget skinn. Han kunne i det minste bidratt med og fått med deg mest mulig ungdommer på vei til båten «M/S Thorbjørn», noe han kunne vært istand til å gjøre. Dessuten tok han kommandoen fra kapteinen på det tidligere marinefartøyet, den bepansrede «M/S Thorbjørn» og klarte å kjøre på grunn på andre siden. Kapteinen som er den øverste myndighet om bord ble utsatt for mytteri. Denne hendelsen med båten er en svært alvorlig sak i seg selv der mange menneskeliv kunne vært spart. Båten ble satt ut av spill, den kunne ha vært brukt til å redde de unge men også til å frakte politistyrken på en mye raskere og tryggere måte. At EP ikke har vært tiltalt for en svært alvorlig hendelse, forteller meg om et venstrevridd, korrupt og gjennområttent rettsvesen.

Comments are closed.