Viktor Orban: – En ekte statsleder vi kan misunne ungarerne for.

Mens våre politikere kappes om å smigre globalistene med å overgå hverandre i politisk korrekte fraser, gløtter vi med både beundring og misunnelse mot Ungarn og deres statsminister som heller bruker energien på å ta vare på sin nasjon og sitt folk. Er det realistisk for oss å drømme om vår egen Orban i overskuelig fremtid, og i tilfelle hvem? Eller har det globalistiske og anti-nasjonale toget fått opp for stor fart i Norge? 

Artikkelen fortsetter under videoen.

 – Dag etter dag ser vi flotte europeiske nasjoner miste sine land, by for by. De som ikke stopper bølgene med migranter ved grensene, vil bli fortapt. 

Viktor Orban taler fast, bestemt og stolt mot massen av sitt elskede folk.

-Brussel vil ikke beskytte Europa. De vil støtte opp under og organisere migrasjonen istedenfor å stoppe den.

Dette sier han på en måte som er stikk i strid med hvordan omtrent alle være politikere heller ordlegger seg for å øke mulighetene for en fremtidig toppjobb i Brussel eller FN. Viktor Orban sier ikke dette av selviske, egoistiske eller taktiske årsaker, han sier det fordi han mener det. Tenk deg det; en statsleder som elsker sitt folk og sin nasjon så høyt at han taler globalistene i Brussel midt imot, isteden for å finne enhver anledning til å kreste ut av seg noen innøvde gloser og fraser som våre politikere vet faller i god globalistisk Brussel-jord.

– De (globalistene i EU) vil ta vårt land, ikke med en pennestrøk som de gjorde for ett århundre siden i Trianon, men nå forventer de at vi skal frivillig overrekke landet vårt i løpet av kun noen årtier til migranter og utlendinger som kommer fra andre kontinenter, som ikke snakker språket vårt, ikke respekterer vår kultur, våre lover og vår livsstil. 

Dette sier altså Orban, samtidig som våre politikere er mer opptatt av å vanne ut vår kultur, identitet og nasjonale bevissthet. Med andre ord, globalistene i regjerning og Storting ønsker rett og slett den utviklingen som Orban kjærlig forsvarer sitt folk imot.

– De vil at andre folk enn oss, men en annen avstamning og opprinnelse skal leve her fra nå av. Europa er under en invasjon, og om vi ikke gjør noe innen de neste 10-20 årene, vil millioner av migranter fra Afrika og Midt-Østen sette kursen for Europa. 

Så sier han noe vi lite trolig vil høre noen som helst av våre etablerte politikere si:

– Dette er vårt fedreland, vårt liv. Og siden vi ikke har noe annet land, vil vi sloss for det til siste slutt, vi vil aldri gi det bort.

Har du meninger om saken? Benytt vårt kommentarfelt.