Tysklands største offentlige nyhetskanal ZDF heute «de kjemiske angrepene i Syria var mest sannsynlig iscenesatt»

En senior korrespondent for den tyske statskanalen ZDF heute stønnet sitt europeiske publikum da han under en sending fra Syria ga sin ærlige redegjørelse over sine funn i forbindelse med sin undersøkelse av hva som virkelig skjedde i Douma 7. April.

Journalist veteranen Uli Gack intervjuet flere øyenvitner om det påståtte kjemiske angrepet som skal ha funnet sted i Douma den 7. april og måtte etter å ha hørt på utallige vitnemål i området angrepet skulle ha funnet sted konkludere med at, «Mange mennesker her virker veldig overbevisende, og det kjemiske angrepet i Douma var mest sannsynlig var iscenesatt.»

Denne konklusjonen virker veldig korrekt om man også lytter til andre reportere som har vært i området der angrepet skal ha funnet sted, hvor man hverken kan finne spor etter hendelsen eller folk som kan bevitne at hendelsen noen sinne har funnet sted.

Det er underlig at ingen vestlige såkalte «etablerte medier» har stilt seg mer kritiske til informasjonen de har mottatt fra organisasjonen «Hvite Hjelmer» hvor man vet lederen og flere andre i ledende posisjoner er tilknyttet terror organisasjoner, og organisasjoner som Syrian Observatory for Human Rights som er en enmanns organisasjon drevet av en syrer som sitter i Storbritannia og ikke har vært i hjemlandet på 15 år.

Dette vil selvfølgelig ikke være første gangen den såkalte politisk korrekte pressen i vesten har gått i bresjen med statens løgner for å «legitimere» ett militært angrep, og det er underlig at pressen ikke nå etter hvert er mer skeptiske etter da mange beviste løgnene de tidligere er blitt servert om tilsvarende saker.

Eksempel som kan nevnes er atomvåpnene som skulle finnes i Irak, og hendelsen kalt «The Gulf of Tonkin incident» som var hovedårsaken til at USA gikk til krig mot Vietnam, og som det viste seg aldri hadde funnet sted.

Det er kanskje på tide den såkalte «etablerte pressen» tar sitt arbeid mer seriøst, og begynner å stille større krav om dokumentasjon og beviser før de selger seg som «propaganda apparat» for styresmaktene.