Youtube komiker dømt for Hitler spøk!

Her i Norge har den politisk korrekte pressen vært helt fraværende i saken som omhandler den Skotske komikeren og youtuberen Count Dankula som er blitt anmeldt for å ha lært sin kjærestes hund å gjøre «Hitler hilsen».

I en Youtube video hvor Count Dankula gjør det helt klart at det hele er en spøk og at han ikke gjør det for å fornærme noen, men for å erte sin kjæreste som sterkt misliker høyreekstreme mennesker, og selv om videoen er sett av over 3 millioner mennesker verden over uten en eneste klage fant politiet i Storbritannia det nødvendig å sende spesialstyrker hjem til nettkomikeren for å arrestere ham for spøken.

Nå har Count Dankula blitt dømt i en Britisk domstol for å ha postet «fornærmende» innhold på nettet, men slapp å sone noen straff på grunn av forholdet rundt saken noe som ikke burde gjøre saken noe mindre skremmende for frihetselskende Briter etter som man i Storbritannia som i Norge har ett rettsvesen der den vedtatt dom setter presedens for lignende saker i fremtiden.

Så fra og med i dag så risikerer du fengselsstraff i Storbritannia om du poster en vits noen andre på nettet finner krenkende, selv om formålet med vitsen i utgangspunktet ikke var ment å krenke noen.

Ytringsfriheten og demokratiets grunnpilarer er under angrep i hele Europa, og det er på tide folk våkner opp før man kan havne i fengsel fordi man ytrer en spøk en tilfeldig forbipasserende hører og føler seg krenket av å ha overhørt.

Det eneste som er noe morsomt i denne saken er at Count Dankula selv tilhører den ekstreme venstresiden og er kommunist, men som nå etter å ha opplevd venstreekstremismens tyranni nok angrer bittert på sine tidligere politiske valg.

Du kan se videoen på Count Dankulas youtube kanal.

Under kan du høre litt mer om saken i den diskusjon mellom borger journalisten Tim Pool og Sargon of Akkad.