«Svarte mennersker kan være farlige for Japan,» sier YouTuberen Nobita

En japansk YouTuber som lager små video innslag om ulike samfunns emner fra Japan med et sterkt fokus på det å «finne kjærligheten i Japan» ser ut til å ha våknet opp når det kommer til hvilke problemer som følger i kjølevannet av masse immigrasjon.

Japan er som de fleste sikkert vet kanskje det mest etnisk homogene samfunnet i verden i dag, og Statsministeren i landet har uttalt at den japanske regjeringens første og viktigste oppgave er å ivareta interessene til det japanske folk, og at det å åpne landet for masseimmigrasjon strider mot det prinsippet.

YouTuberen Nobita som driver YouTube kanalen “Find your love in Japan”, har flere ganger I sine videoer forsøkt å sette fokus på at det er fint med litt mer etnisk mangfold i landet, men kan nå etter å kanskje ha satt seg mer inn i emnet se ut til å ha skiftet mening.

I videoen under kan dere høre hva han mener om måten «svarte» mennesker i USA forsøker å legge skylden for sine feil og mangler på hvite mennesker, og du får høre hvorfor han anser det som lite aktuelt at Japan bør åpne landets grenser for mennesker som kun forsøker å legge skylden for sine problemer på andre fremfor selv å ta ansvar for sine liv.

Videoen burde få mange på venstresiden og særlig liberalister til å åpne øynene og tenke seg om.