Bare 7% av immigrantene i Greske flyktningeleirer er kvinner og barn!

Forholdene i Moria-leiren på den greske øya Lesvos er ikke gode, rapporterte den venstrevridde pressen i Hellas i begynnelsen av året.

Selv om media og frivillige organisasjoner har fokusert sterkt på å fremheve kvinner og barn i sine rapporter, greide de ikke å argumentere for en lettelse av restriksjonene mot immigrantene som befinner seg i leirene.

Det er 162 uledsagede barn og 216 kvinner i Moria flyktningleiren; Den totale befolkningen i leiren er 5.206. ifølge den venstrevridde politisk korrekte pressens statistikk noe som vil si at ifølge venstresidens egen statistikk er over 92,8% av leirbeboerne menn.

Videre skal det ifølge den politisk korrekte pressen i Hellas bo mennesker med rundt 50 forskjellige nasjonaliteter i leiren, og Greske myndigheter skal ha store problemer med å sjekke hvem som må sendes tilbake og hvem har rett til å få oppholdstillatelse da de aller fleste ser ut til å komme uten noen form for dokumenter.

Dette er hovedårsaken til at Greske myndigheter ikke har åpnet leirene, og ønsker å holde immigrantene samlet til man får avgjort hvem som er reelle flyktninger og hvem som ikke er det.

Kilde: Voiceofeurope.com