Islamistiske sharia forkjempere vil nå patruljere Oslos gater

Da etnisk norske menn ønsket å gå ut i Norske bygater for å «patruljere» gatene for å bidra til å forebygge vold og uro ble det ramaskrik i Norsk presse ettersom mennene benyttet seg av navnet «Odins Soldater» og hadde laget seg flotte jakker med ett bilde av det som skulle forestille guden Odin.

Hensikten med Odins Soldater var å være en ikke voldelig bidragsyter som skulle bistå politiet på lik linje som de såkalte natteravnene, og være en synlig deltager i bybildet som kunne hjelpe unge mennesker som hadde fått seg litt for mye å drikke å komme seg hjem fra byen.

Man ønsket også å kunne tilby unge jenter/kvinner som var alene en mulighet til å bli fulgt trygt hjem fra byen, og på denne måten bidra til å forebygge den negative trenden man har sett med stadig flere unge kvinner som har blitt utsatt for overfalls voldtekter på vei hjem fra byen.

Dette slo selvfølgelig norsk presse opp som en form for rasisme og elementer på venstresiden hevdet at gruppen måtte forbys da den utgjorde en trussel ovenfor personer med utenlandsk opprinnelse, og politiet bøyde seg bakover så langt det var mulig for å finne en måte å kunne hindre gruppen fra å patruljere norske gater, og fant til slutt ut at man kunne benytte loven om forbud mot uniformering for å hindre Odins soldater fra å patruljere bygatene.

Nå har imidlertid en gruppe ekstreme islamister i Oslo grunnlagt en egen versjon av natteravnene og Odins Soldater kalt Nattevaktene som skal patruljere Oslos bygater for å forhindre muslimske ungdommer fra å kaste stein på tilfeldig forbipasserende etniske nordmenn, og hverken politi eller media har kommet med noen form for bekymringsuttalelser selv om grunnleggeren av nattevaktene er en profilert islamist som offentlig kjemper for innførselen av Sharia lovgivning i Norge, og offentlig har uttalt ett ønske om å drepe israelere.

Spørsmålet her blir da hvorvidt en etnisk norsk jente som har fått seg litt for mye å drikke faktisk kan føle seg trygg vel vitende om at en forkjemper for sharia patruljerer gatene, og om disse islamske nattevaktene vil opprettholde norsk lov eller sharia loven?

Som etnisk nordmann finner jeg det mye mer truende å vite at jeg kan treffe på en gruppe islamister som kjemper for sharia lovgivning der min livsstil skal straffes med døden patruljerer Oslos gater en hva jeg følte da de såkalte Odins Soldater vandret gatelangs, og jeg må si at jeg ikke på noen måter respekterer eller ønsker noen kontakt med disse sharia forkjemperne, og ville funnet det utrolig provoserende om disse skulle komme bort til meg for å prate.

Jeg har absolutt INGEN ønske om å ha kontakt med disse, og i og med de ikke har noen form for autoritet over meg ville en hver oppfordring fra dem eller forsøk på å ta kontakt med meg fra dems side med meg bli oppfattet som en trussel, og jeg ville agert ut fra det ståstedet.

Nå gjenstår det å se hvorvidt norsk politi vil være konsekvente og si at man heller ikke ønsker islamister velkomne som «borgervernere» i Norges gater eller om frykten for å bli kalt rasist vil hindre dem fra å unngå å faktisk behandle etnisk norske og personer med utenlandsk opprinnelse på like vilkår.

Vi vet jo allerede at den islamistiske gruppen nattevaktene er blitt godkjent og applaudert av norsk politisk korrekt presse, men spørsmålet er om politiet nå faktisk vil stå fast på at det ikke er ønskelig med slike borgervernsgrupper i det norske bybildet.

Kilde: Dagbladet.no