Politiet vil ikke ha etnisk norske som borgervernere, men sier ja takk til personer med innvandrerbakgrunn!

I dag gikk norsk politi ut og applauderer innvandrere som vil lage sharia styrt borgervernsgruppe på Vestli og ellers i Oslo øst, og beviser dermed at det er forskjell for loven når det kommer til etnisk norske og personer av utenlandsk opprinnelse.

Mens politiet landet over leitet med lupe etter årsaker til å kunne fotfølge, bortvise og forby gruppen Odins Soldater som bestod av etnisk norske borgere som var bekymret for voldsutviklingen etter en rekke angrep og voldtekter av unge norske jenter, har de nå applaudert en gruppe der grunnleggeren er en ekstrem islamist som kjemper for innførselen av sharia i Norge.

Blant annet er den nå godkjente sharia patruljen ledet av Mohsan Raja som er tidligere straffedømt for grov vold i tillegg til at han har kommet med svært negative uttalelser om blant annet homofile og jøder.

MohsanRaja

Han har også ved flere anledninger fremmet ideen om sharia lovgivning i Norge, og proklamert at han ønsker «død over israel», og man skulle tro at dette ville gi politiet grunnlag til å være skeptiske til en «borgerverns» gruppe ledet av Mohsan Raja, og hans islamist venner.

Nok en gang gjør både regjeringen og norsk politi knefall for islamistene her i landet, og viser at etnisk norske ikke lengre har de samme demokratiske rettighetene her i landet som det alle andre grupper nyter godt av.

Vi oppfordrer Siv Jensen og Fremskrittspartiet om de virkelig mener alvor med sin kamp mot islamifiseringen av Norge, og masseinnvandringen til å ta et grep her, og be oslopolitiet selv rydde opp i problemene på Oslo Øst og forby denne sharia gjengen fra å patruljere Oslos gater.

Si hva du mener i kommentarfeltet under.