Demokratiforkjemper arrestert i Storbritannia for å ha belyst rettsak mot pedofile overgripere

Tommy Robinsom er nå fengslet for å ha publisert en video der han avslører fritt tilgjengelig informasjon om de tiltalte i en stor pågående voldtektssak der 29 hovedsakelig muslimske menn står tiltalt for å ha voldtatt, brennmerket og torturert unge etnisk britiske jenter ned i 9 års alderen.

Tommy som mener pressen ikke gjør jobben sin når de ikke informerer det britiske samfunnet om saken, og som anklager politikere og myndighetene for nok en gang å svikte ofrene ved å forsøke å legge lokk på saken ble fredag ettermiddag arrestert utenfor redslokalene i Leeds mens han streamet hendelsen direkte på sosiale medier.

Så hva var Tommy Robbinsons kriminelle handling?

Jo han satte fokus på en meget betent sak der over 1500 unge britiske jenter er blitt voldtatt og misbrukt på ulike måter av muslimske menn i flere år uten at hverken lokale myndigheter, politiet eller andre har turt å ta tak i saken i frykt for å bli kalt RASISTER, og mens den politisk korrekte pressen har fått munnkurv i saken har de alternative mediene med Tommy Robinson i spissen fortsatt å sette fokus på saken til britiske myndigheters store fortvilelse.

Man har derfor fra myndighetenes side valgt å benytte en lov som er ment å beskytte ofrene i en sak til å innføre ett presseforbund i saken der det ikke er lovlig å publisere noe om domsavgjørelsene i saken offentlig, og mange spør seg nå om dette også gjøres for å kunne la mange av de tiltalte slippe unna med små om noen straff.

Lovteksten er veldig uklar når det kommer til loven rundt dette presseforbundet noe som gjør at myndighetene står veldig fritt til å tolke når loven er brutt noe som nok er årsaken til at de kunne arrestere Tommy Robinson selv om han IKKE rapporterte noe fra selve rettssaken eller informasjon om domsavgjørelsene i saken.

Mange hevder nå at demokratiet er truet i Storbritannia og Lørdag kveld ca kl 17 norsk tid pågikk det en demonstrasjon til støtte for Tommy Robinson og ytringsfriheten, der man forlangte at Tommy Robinson skulle frigis da man frykter at islamistiske fengselsgjenger vil ta livet av ham om han blir fengslet.

Du kan under se klipp fra demonstrasjonen og videoen Tommy Robinson ble fengslet for å ha lagt ut på sosiale medier.

Tommy Robinson blir arrestert

Demonstrasjon til støtte for Tommy Robinson

Her ser dere hvorfor myndighetene frykter Tommy Robinson