Vill stille Italias president for riksretten for ikke å følge folkets vilje

Legas Matteo Salvini har lansert et massivt angrep på EU-eliten etter at den italienske EU-marionetten president Sergio Mattarella blokkerte en anti-eu økonomiminister valgt av Lega og femstjernebevegelsen.

På Twitter skrev Salvini: «Ingen flere tjenere enn noen, Italia er ikke en koloni, vi er ikke slaver av tyskland eller frankrike eller av økonomien.

«På dette tidspunkt, med ærlighet, konsistens og mot, måtte ordet komme tilbake til deg! #Primagliitaliani! Jeg slutter ikke. »

Samtidig har lederen for femstjernebevegelsen Luigi Di Maio nå gått ut og sagt at han mener at presidenten nå bør stilles for riksrett for å motsette seg viljen til ett overveldende flertall av det Italienske folk som stemte med stort flertall på de to såkalte høyre-populistiske partiene som nå har forsøkt å danne regjering.

Kilde: NRK, Westmonster

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator

1 thought on “Vill stille Italias president for riksretten for ikke å følge folkets vilje

  1. Europas eneste sjanse er folkeopprøret. Det eneste som kan redde oss er mostanden i folket mot ødeleggelsene av vår sivilisasjon. Nå er nok nok, folk må ta til gatene, bli opprørske. Folk må bråvåkne og utdanne seg selv og erkjenne at forrståelsen av all galskapen vi er vitne til, bare kan gjøres i lyset fra New World Orders bestrebelser med målene om en verdensstat og en verdensregjering med total kontroll av mennesket – og at de fleste aktører i politikk, media, finans, akademia og kultur – det være seg venstre- og høyreside agerer ut fra dette ståstedet. Globalist eller ikke globalist er spørsmålet. Engasjementskraften må vekkes og føre til handling før vi går inn i en sivilisatorisk død og med et verdenstyranni med kanskje 1500 års levetid?

Comments are closed.