I kjølvannet av identitetspolitikken og den politisk korrekte galskapen vokser det nå frem en alternativ tegneserie industri

Mange mener politisk korrekthet er i ferd med å ødelegge mye av underholdningsverdenen både når det kommer til tegneserier, men også når det kommer til vanlige spillefilmer, TV serier og videospill, og de siste Star Wars filmene er kanskje mest synlige bevisene for dette.

Blant annet har identitetspolitikken som sier at absolutt alle kjønn, etniske grupper, seksuelle legninger osv skal være prosentvis like mye representeres i enhver film, tegneserie eller videospill nos som blant annet har ført til at vi har fått historiske tv serier og spill hvor historiske personer som har vært etniske europeere har blitt spilt av afrikanere, og der historiske mannlige personligheter er byttet ut med kvinnelige skuespillere for å sikre at serien eller spillet lever opp til de politisk korrekte standardene.

Nå har derimot en gruppe tegneserie skapere som har sett seg lei av den politisk korrekte bølgen som ødelegger mediet de benytter til å uttrykke sin kunst på gått sammen for å skape en egen tegneserie kalt «Alt Hero» hvor man tar opp kampen med den politisk korrekte galskapen, og det blir spennende å se hvordan prosjektet utvikler seg i tiden fremover.

For de av dere som ønsker en liten forsmak på produktet så kan dere ta en smugtitt på videoen under.

Dere kan også støtte saken ved å besøke prosjektets egen side: https://freestartr.com/project/althero/

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator