Bønder feiret det svenske VM-laget med høyballer – ble uthengt som rasister.

Det skal tilnærmet ingenting til for å bli kalt rasist i dagens svenske Løfven-regimet. Noen svenske bønder i Torpshammar feiret Sveriges seier over Sør-Korea i det pågående fotball-VM, med å stable opp gule og blå høyballer som dannet det svenske flagget. Dette ble for mye for svenske rasistjegere.

Bildet av formasjonen av høyballene ble som publisert på Facebook, gikk viralt og ble hyllet av tusenvis av svenske fotballfans.

Men selvfølgelig finnes det noen såkalte «antirasister» som greide å fantasere seg frem til at dette var en rasistisk handling.  «Antirasistene» pøste på med hat i kommentarfeltene mot bonden Per Johan Anderson og hans kone Katrine.

Initiativet med høyballene var ikke bare en fotballhyllest, men de benyttet også anledningen til å støtte barn med kreft. Dette greide ikke de enfoldige venstreekstremistene å ta inn over seg, og deres hatefulle logikk konverterte dette til en egen bekreftelse på at «alle forbannede bønder er rasister».

Per Johan sier til Sundsvall Avis, at det er trist å se kommentarer som vil ha det til at han og kona er rasister. Han forklarer at hvert år gjør de noe kult med høyballene, og i år valgte de å dekorere dem i gult og blått for å hylle landslaget og støtte barn som kjemper mot kreft.

Sverige slo Sør-Korea 1-0.

Kilde: Sundsvalls Tidning.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.