Beruset kvinne reddet fra overgrep av Rapport-X

Lørdag kveld var Rapport-X ute for å ta en del bilder i Oslo, og for å se litt på bylivet for å kunne skrive en hyggelig artikkel om hvordan sommernatten utartet seg i landets hovedstad.

Stort sett gikk hele kvelden veldig rolig for seg, men da vår reporter var på vei hjem så han en ung kvinne liggende overstadig beruset på en benk midt i Karl Johansgate, med en fremmedkulturell mann stående over seg.
[wordads]
Vår reporter merket fort at den unge kvinnen forsøkte å gjøre motstand når den fremmedkulturelle mannen forsøkte å dra henne med seg, og han gikk derfor bort og begynte å ta bilder for å dokumentere hendelsen samtidig som han forsøkte å få kontakt med kvinnen for å høre om hun trengte hjelp.

Dette satte selvfølgelig ikke den fremmedkulturelle mannen særlig pris på, og da han begynte å vise tegn til aggresjon ovenfor vår reporter og lydnivået steg var det heldigvis noen dyktige politimenn som oppfattet situasjonen, og kom bort for å høre hva som hendte.

bra_politiarbeid

Vår reporter informerte raskt politiet om situasjonen og hans oppfattelse av den, og politimennene tok kontakt med kvinnen som nå hadde greid å stable seg selv på beina, og fikk en dialog med henne mens den pågående fremmedkulturelle mannen fremdeles forsøkte å få med seg kvinnen.

fremmedkulturell_mann_tvinger_kvinne_med_seg

Vår reporter trakk seg fort unna da politiet så ut til å ha kontroll på situasjonen, og det hele endte med at politiet eskorterte kvinnen bort, mens den fremmedkulturelle mannen måtte stå og se sitt «offer» forsvinne sammen med to staute politimenn.

Det ser dermed ut som om politiet denne Lørdagskvelden gjorde en flott og uklanderlig jobb, og greide å «redde» en ung kvinne fra å ende opp som en potensiell del av den veldig negative voldtekts statistikken her i landet.

Rapport-X håper denne artikkelen kanskje kan være en oppfordring til alle der ute om hvor viktig det er at man BRYR SEG når man ser noe som ikke helt ser ut til å stemme, og at det er viktig at politiet har en god dialog med publikum.