Fransk «antirasistisk» NGO med rasistisk hatangrep på Kroatias hvite fotballandslag

Kroatias fotballandslag ble kalt «dramatisk uniformt» og «fargeløst» av den store franske «antirasistiske» NGO’en LICRA, rapporterer det franske magasinet Valeurs Actuelles.

LICRA (Internasjonal Liga mot Rasisme og Antirasisme) skal i navnet være en antirasistisk organisasjon, men organisasjonens uttalelser den 15. juli angående det kroatiske landslaget kan bare beskrives som høyst rasistiske.

LICRA som kanskje er den mest betydelige antirasistiske NGO’en i Frankrike, bruker enhver anledning til å saksøke alt de selv anser som rasistisk.

Det var før finalen sist søndag at LICRA postet en Facebook-melding der de priste det franske laget som «mangefarget» og «multietnisk» samtidig som de hamret løs på det kroatiske laget ved blant annet å kalle de «dramatisk uniforme uten farge».

«Dagens kamp står fram historisk og sosiologisk… Det franske laget, som er multifarget og multietnisk møter et kroatisk lag som er dramatisk uniformt…. uten farge, uten aroma, rikt bare i seg selv».

Etter at LICRA mottok sterk kritikk for denne rasistiske ytringen, ble den fjernet fra Facebook og erstattet med en ny kontroversiell påstand om at det kroatiske laget hadde intime forbindelser med mafiaen.

Saken demonstrerer igjen at de som kaller seg «antirasister» svært ofte er de mest rasistiske av alle: «Afrika for afrikanere, Europa for alle»…? Å være anti-rasist synes i praksis å være anti-hvit.

ParisFeiringFotballVM
«Feiring» i Paris gater etter fotball-VM. (Foto: AFP/Getty Images)

 

Etter den franske finaleseieren ser vi nå norsk rasistisk systemmedia hylle, som her i VG, det «fargerike» franske landslaget – uten en tanke for at dette symboliserer den brutale utskiftingen av den hvite tradisjonelle og stedegne franske befolkningen.

Og i Paris’ gater feiret selfvølgelig stedets flerkulturelle fotballfans den franske multikultiseieren med ran, vold og drap

 

 

Kilder: Voice Of Europe, Valeurs Actuelles, Daily Mail