Polen: «Vi hjelper det svenske folket – IKKE deres regjering!»

Polen: Dominik Tarczynski fra det poliske regjeringspartiet Lov og Rett, med klar beskjed til det svenske folket og deres politikere: «Vi hjelper det svenske folket, ikke deres regjering.» Dette uttalte han i forbindelse med at Polen har sendt 139 brannmenn for å bistå i svenskenes kamp mot de flere titalls pågående skogbrannene. 

Han benytter også anledningen til å slå tilbake mot de svenske politikernes ufyselige angrep mot den polske regjering. – Ikke kall oss for fascister eller nazister, legger han til.

Kun uker før det svenske valget er det ikke noe tvil om at både manglende beredskap mot de massive skogbrannene, og Polens berettigede verbale angrep mot den svenske regjeringen, er noe som vil koste Løfven og hans naivistiske parti og regjering dyrt. Og når dette kommer på toppen av at svenske myndigheter har mistet kontroll over stadig flere store bydeler, grunnet en hodeløs innvandringspolitikk, må det svenske folk være direkte masochister om de gir det sittende regimet ny tillitt.

Svenske medier er heller ikke ett grann bedre enn den rådende regjering. Flere av dem forsøker å vinkle det dit hen at det er takket være EU at en diger kolonne med polske brannbiler kommer til unnsetning. Disse påstandene får Tarczynski til å le:

– Dette er latterlige påstander. Det vi gjør har ingenting med EU å gjøre. Det er våre polske hjerter som vil hjelpe. Alle vet det, sier Tarczynski. 

Den svenske eliten liker ikke bildet av et nasjonalistisk Polen som kommer et nødtrengende globalistisk Sverige til unnsetning, så da er selvfølgelig den globalistiske oppskriften den sedvanlige: Manipulering, løgn og ønsketenkning.

Som en kuriositet kan vi jo ha i tankene at det brenner titt og ofte og mye i de multikulturelle svenske bydelene. Hvor tydeliggjort hadde ikke tingenes tilstand da blitt om de polske brannmennene på hjemtur stakk innom disse bydelene for å bistå et for tiden overbelastet svensk brannvesen? Ville polakkene bli møtt med svensk takknemmelighet, eller multikulturell steinkasting? Og hvordan ville da velgerne reagert om de fikk virkeligheten så til de grader trykt opp i fleisen?

Uten at man skal spekulere for mye uten bevis, antas mange av brannene å være påsatte. Det er grunn til å tro da at hvilken tilhørighet eventuelle gjerningsmenn har i befolkningen, vil ha en påvirkende kraft på valgresultatet. Eller vil da den svenske eliten løse dette med politisk korrekt fortielse, med begrunnelse i at det kan stigmatisere spesielle befolkningsgrupper?

Kanskje blir ironisk nok disse ødeleggende brannene starten på svenskenes frigjøring fra Løfvens regime?

Kilde: nyheteridag.se.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.