Frankrike i kne: Må leie inn ekstra politistyrker fra Afrika

Frankrike har for liten kapasitet til selv å kunne håndtere økningen i kriminalitet og uro i landet, åpenbart som følge av ukontrollert innvandring. De ber nå om hjelp fra det afrikanske nabolandet Marokko.

Frankrike vil begynne å supplere landets politi med betjenter fra utlandet. Det forteller det franske BfmTV. Landets betjenter har lenge protestert på underbemanning og at de ikke er i stand til å håndtere den eksplosjon av kriminalitet og uro som har fulgt i kjølvannet av den franske innvandringspolitikken. Inntil videre har man planlagt å ansette fire betjenter fra Marokko til å patruljere i Goutte d’Or, et av Paris’ mange såkalte «sensitive» bysoner – populært kalt no-go soner.
[wordads]
Rapport-X har også tidligere skrevet om de kaotiske forholdene i Frankrike, blant annet vedrørende frisleppet av islamister fra overfylte franske fengsler. Friskt i erindringen for mange sitter også voldsfeiringen av fransk seier i fotball-VM (Youtube).

Bare i Paris mener man at det finnes 400.000 illegale migranter, hvorav en meget stor del lever av kriminalitet. Paris og landets neststørste by, Marseilles, kjennetegnes ved enorme områder dominert av innvandrere og deres etterkommere. Disse enklavene av i realiteten okkupert land har ekstremt høy kriminalitet med jevnlige uroligheter. Mange av områdene er i dag meget usikre for kvinner.

– Atmosfæren er ubehagelig og man er nødt til å passe på hvilke klær man har på seg og hvilke veier man går. Noen har simpelthen gitt opp og unnlater helt å forlate sin bolig, forteller en panisk kvinne om kvinnenes leveforhold i deler av «kjærlighetens by».

 

Kilde: Newspeek