Brente levende og drepte 6 måneder gammel baby gutt.

Louisiana/USA: Den 25 år gamle Felicia Marie-Nicole Smith er tiltalt for overlagt drap etter at hun angivelig har kidnappet, brent levende og drept 6 måneder gamle Levi Cole Ellerbe. Dette skulle hun ha gjort sammen to menn.

Det uskyldige spedbarnet ble kidnappet da to gjerningspersoner oppsøkte hennes mor, Hanna Barker sin husvogn klokken 21.00 tirsdag forrige uke. Hans mor ble sprayet i ansiktet av en ikke oppgitt væske, noe som ifølge politiet medførte at Hanna instinktivt løp unna. Da hun kom tilbake oppdaget hun at lille Levi var borte.

Politiet sier de umiddelbart begynte søk etter pjokken, forsterket med assistanse fra nærliggende politienheter. Mindre enn 90 minutter etter Levi ble meldt forsvunnet, ble politiet alarmert om en brann nær jernbanelinjen ikke langt unna. Det var en nabo, Kanika Johnson, som hadde sett røyk nær jernbanen, og trodde først det var noen unger som hadde lekt seg og tent på, og så ikke på det tidspunket mer dramatisk på det. Men det var altså der politiet fant det lille spedbarnet sterkt forbrent, men fremdeles i live, ca 2,5 kilometer fra sitt hjem.
[wordads]
Levi ble i full fart kjørt til det lokale sykehuset, Natchitoches Regional Medical Center, men tragedien og mordet ble et faktum da den lille kroppen bukket under og døde dagen etter som følge av de groteske og svært smertefulle skadene.

Den 25-årige Felicia Marie-Nicole Smith ble forrige lørdag tiltalt for overlagt drap, og varetektsfengslet i Natchitoches Parish Detention Center. Opplysninger om de to andre gjerningspersonene har vi ikke greid å oppdrive.

Det er uklart om hvorvidt Felicia og Hanna kjente hverandre, utover at de var venner på Facebook.

Levi hadde tre søstre og han beskrives som verdens lykkeligste baby som alltid hadde et stort smil. Levi har smilt til sin familie for siste gang.

Levi ble begravd forrige fredag.

Ifølge Town Talk verserer det rykter om hva som er motivet bak denne grusomme handlingen, men politiet har så vidt vi vet, ikke sluppet noen informasjon rundt det på dette tidspunkt.

Kommentar:

Som nevnt ovenfor er det ikke oppgitt hvilke motiver som ligger til grunn for denne forferdelige ugjerningen, så vi skal derfor ikke spekulere i det, før en offisiell uttalelse foreligger.

Det som likevel er betenkelig, er at så vidt Rapport-X har fått med oss, er det bom stille i mainstream media rundt dette. Når så vulgære hendelser inntreffer, er det ofte at media rapporterer dem, selv om det ikke er lokale saker fra Norge. Så hvorfor ikke?

Det er sikkert mange som ut ifra erfaring slik media rapporterer/ikke rapporterer om grove kriminelle handlinger på tvers av hudfarger, fatter mistanke om at saken ville skapt både rystelse om bred omtale om hudfargene på offer og gjerningspersoner hadde vært «omvendt».

Med tanke på at det tidligere har både blitt skapt mediestorm og generert massive opptøyer når kriminelle svarte amerikanere har blitt skutt av politiet, selv om det noen ganger også var svarte politimenn som skjøt – uten at media var ivrige på å opplyse om det – så er det erfaringsmessig å tro siden denne saken er enda mer grotesk, at det ville ikke gått stilt for seg i media om det var en hvit kvinne eller mann som var tiltalt for å ha brent til døde en 6 måneder gammel svart baby. Det er ikke utenkelig å tro at overskriftene ville mer enn antydet det hele som et rasistisk drap.

Hva tror du? Benytt vårt kommentarfelt.

Kilder: Town Talk og Daily Mail.