50,000 immigranter står klar til å invadere Spania i Marokko

Med tallene som vokser, peker eksperter på at Nord-Afrika blir til en migrerende trykkoker som snart vil eksplodere.

Den spanske avisen El Mundo er i kontakt med politi og rettslige kilder som rapporterer til dem at 50 000 sub-Sahara innvandrere står klar til å ta seg til Europa fra Nord-Marokko.

Alle innvandrerne står nå klare til å krysse Gibraltarstredet for å ta seg til Europa via Spania. De spanske myndighetene sammenligner den nåværende situasjonen med den store «cayucos-krisen», da tusenvis av mennesker forsøkte å ta seg til Kanariøyene med alle mulige midler Marokko.
[wordads]
Rapport-X ønsker vil også minne sine lesere på at Europa også tidligere har sett en tilsvarende «invasjon» av de islamske hordene til Europa via Spania, og at man den gang endret store deler av den spanske kulturen og at det kun var takket være en sterk kristen Fransk leder ved navnet Karl Martell som stoppet den Mauriske invasjonen ved slaget i Poitiers i 732.

Det var først etter flere hundre år med Islamske angrep på kristne Europeiske land, og flere invasjons invasjonsforsøk at paven i 1095 bestemte seg for å slå tilbake mot den ytre trusselen for å sikre og beskytte Europas kristne befolkning, og dermed ga klarsignal til de første korstoget.

Til forskjell fra Hollywood mytene og de mange historieforfalskningene politisk korrekte lærere underviser våre barn var korstogene en legitim forsvarskrig, og man kan sammenligne korstogene med den nåværende militære alliansen NATO hvor flere Europeiske land har gått sammen i en allianse for å forsvare Europa mot ytre fiender.

Muslimer ser etter flere hundre år med vedvarende invasjonsforsøk mot Europa nå ut til å ha funnet Europeernes akilleshæl, og sender ikke lengre sine invasjonsstyrker ikledd uniformer og våpen, men utstyrt med en bærepose med klær og en mobiltelefon.

Folk må begynne å lese sin historie og lære av den før det er for seint.

Kilde: El Mundo