Sverige: Fire afrikanske innvandrere voldtok funksjonshemmet kvinne vaginalt og analt.

Fire eritreere, som hevder å være mellom 17 og 20 år gammel, har blitt siktet med gjeng-voldtekt av en kvinne i Bromma, svenske nyhets uttak Fria Tider -rapporter.

Voldtekten fant sted på 5 til 6 mai 2018. Ifølge tiltalen, skal de fire afrikanere tvunget denne funksjonshemmede kvinnen å ha anal og vaginal samleie, hele voldtekten skal vært veldig voldsomt.

I forbindelse med gruppevoldtekten holdt de kvinnen i armer og ben, som forårsaket store blåmerker på beina og armene.

Denne voldtekt forårsaket «en sprekk i magen,» til kvinne, dette sier anklageren. Han legger til at kvinnen befant seg i en særlig sårbar situasjon “delvis på grunn av kvinne sliter med utviklingsforstyrrelse og delvis fordi hun var alene med fire gjerningsmennene i et for hun ukjent miljø”.

Forbrytelsen burde dømmes grovt med den begrunnelsen at de fire tiltalte i fellesskap misbrukte saksøker og dels fordi saksøker lider av en utviklingsforstyrrelse, handlingen karakteriseres av særlig hensynsløshet og grovt.»

Fria Tider har bedt om et svar fra aktor Helena Wigilius, men ifølge aktors kontor, er hun ikke tilgjengelig til å kommentere saken før neste fredag.

Kilde: Fria Tider