KRIGEN I SVERIGE: Innvandrer ungdom brenner og herjer fritt!

Da har KRIGEN begynt i vårt naboland uten at den Svenske stat ser ut til å ha noe særlig ønske om å gjøre noe for å sikre folks eiendom, liv og helse.

Dette er en invasjonskrig der fremmede makter gjennom påskudd av ulike former for «kriser» har sendt store grupper unge menn til Europa for å starte en intern «krigføring» og sabotasje av våre vestlige demokratier gjennom terror, seksuelle overgrep andre former for ordensforstyrrelse.

Stort sett ALLE de immigrantene Sverige og Europa har tatt imot de siste tre årene har vert menn i stridsdyktig alder uten noen form for beskyttelsesbehov, og det er nå disse som bedriver herjingene i og rundt Sveriges største byer.
[wordads]
Hva er målet med bilbranner?
De fleste etnisk svenske og norske menn og kvinner spør seg selv «hva målet med disse bilbrannene er?», og vi blir fortalt at den politisk korrekte pressen og våre korrupte politikere at det er underliggende faktorer som fattigdom og arbeidsledighet som er årsaken noe stadig flere nå forstår er løgner.

Årsaken er det den alltid har vært når man har tillatt store grupper av fremmede folkeslag å bosette seg i andre land, og det er å skape kaos og frykt i den opprinnelige lokalbefolkningen slik at man kan overta makten i området.

Dette har man sett blant annet i land som Serbia hvor albanerne i provinsen Kosovo begynte på samme måten som vi nå ser innvandrerungdommer holder på for å fremprovosere en reaksjon fra det Serbiske samfunnet slik at man kunne legitimere det å ta til våpen mot staten.

Man ser nå stadig flere etniske svensker som frykter for å gå ut i byene de er født og oppvokst i, og svenske jenter som nærmest ikke tør bevege seg ut om kvelden uten å ikle seg hodeplagg i frykt for å bli antastet eller voldtatt av immigranter.

Man kan jo spørre seg hvor mye være må det bli før folk våkner opp og forlanger endringer når foreldre ikke reagerer med avsky og sinne når dems døtre nærmest åpenlyst blir voldtatt av immigranter uten at myndighetene gjør noe for å straffe gjerningspersonene?

Nå er det på tide folk våkner opp og ser elefanten i rommet for hva den er!!!