Eliten og maktkampen.

 

Det har virkelig stormet rundt mange og mye de siste ukene. Det har vært ufattelige tragedier for mange familier og lokalsamfunn denne sommeren, og jeg føler med dem alle sammen. Jeg er en tøff liten dame uten tvil, men jeg har et stort hjerte for mange, og jeg  bryr meg virkelig om mennesker rundt meg.

Vi har hatt rene  «muppetshowet»  i regjeringen den siste tiden…..som utviklet seg til rene thrilleren etterhvert.  Per Sandberg….. han er i det minste ikke kjedelig og jeg sendte han en melding der jeg bad han om å nyte kjærligheten og ikke bry seg om all mobbingen som var, i starten.  Det var da jeg visste han hadde fått en kjæreste fra Iran, men ikke særlig mer.

Jeg kjenner mange mennesker opprinnelig fra Iran, og jeg så liksom ikke problemet, vi har mange flotte iranere bosatt i Norge. Det er regimet i Iran som er fryktelig, ikke nødvendigvis folket selvsagt. Da jeg fikk litt mer innsikt i hva denne saken faktisk ble til, ble jeg litt mer skeptisk kan en vel trygt si, men den hele og fulle sannhet vet vi vel ikke noen av oss enda.

Det jeg derimot ikke helt forstår er hvor tilsynelatende livredde eliten i landet vårt er regimet i Iran nå sånn plutselig, så lenge de faktisk støtter EU og dens diktaturregime som har fått regjere siden 1.10.1993.

Jeg har jobbet beinhardt med å få folk til å forstå hvor viktig det er å snakke om den totalitære ideologien muhammedanisme FORKLEDD som religionen islam, og kommer til å fortsette med det så lenge jeg lever og antakelig komme tilbake som et spøkelse etter at jeg er død for å fortsette å spre dette viktige budskapet.  Det er så utrolig viktig å ikke snakke om en religion så lenge det er snakk om en totalitær drapsideologi.

Å angripe troen på en Gud og å angripe sharia kan ikke sammenlignes. Det er to helt forskjellige ting. Muhammedanisme er først og fremst Koranen, Muhammeds liv og lære og nettopp sharia i praksis. Mange mennesker kan få en indre ro om de tror de har med en god Gud å gjøre, helt flott synes jeg. Sharia som skal kontrollere og begrense menneskers frihet og livsglede er selvsagt noe helt annet.

Denne totalitære ideologien muhammedanisme FORKLEDD som religion er globalsitenes beste våpen i å skape splid mellom mennesker. En har venstresiden som den globalistiske eliten har i sin hule hånd fullt og helt. De får pengestøtte og oppbakking samme hvor hatefulle de er mot den andre siden, nemlig høyresiden. Høyresiden blir trakassert og mottar hat uten at eliten løfter en finger for å hjelpe. De blir heller motarbeidet av den globalistiske eliten. Høyrepopulistiske grupper får heller ingen økonomisk støtte stort sett. Dette vil på sikt selvsagt bli veldig farlig.

Mennesker er laget sånn at de finner seg ikke i urettferdighet i lengden. På sikt når pengene er hos eliten, og folket må jobbe mer for mindre, eller enda verre når vanlige mennesker ikke lenger har jobber, og velferdsstaten ikke har mer å dele ut…..Da vil det eksplodere i Europa. Mange nekter fortsatt å se at det brenner foran øynene deres, for det er jo bare noen biler til noen vi ikke kjenner som brenner til tider, mest i Sverige. Kanskje det har begynt å brenne noen biler i Norge også, men det er jo i Oslo det…… Nei dette vil gå seg til….Integreringen er vanskelig å få til ja… men en dag vil det nok snu tenker mange.  Hvordan vil det snu? Helt av seg selv eller ?

Vi ser mer og mer hijabkledde småjenter helt ned i barnehagealder. Det blir ikke mer integrering av det. Vi får mer og mer forskjeller i samfunnet vårt. Likestillings- og diskrimineringsombud Hanne Bjurstrøm mener til og med i fullt alvor at det må være greit at en mann nekter å håndhilse på en dame pga. religion som hun sier, det er jo selvsagt sharia forkledd som religion det er snakk om.  Dette er livsfarlig for et fritt og inkluderende samfunn.

Vi har rett og slett en makt bak makten som ønsker å skape splittelse i samfunnet vårt, mens de håver inn makt og penger til seg selv. Mange av våre øverste politikere bryr seg ingenting om folket de er satt til å gjøre det beste for. De tenker på egne karriere muligheter og kanskje flottere stillinger i utlandet. Dette er fakta som vi har sett flere eksempler på.

Kjærlighetslivet til Per Sandberg kan faktisk få noe positivt til å skje for andre enn hans egne vitale kroppsdeler leser jeg i nyhetene i dag. Vår kjære Sylvi Listhaug har takket ja til nestlederjobben i FrP. Dette må vel være årets nedtur for venstresiden vil jeg tro.  Sylvi Listhaug er vel en av de få politikerne i Norge jeg faktisk stoler på, nesten hundre prosent. Å stole hundre prosent på et menneske er ikke mulig. Men nesten hundre prosent er jammen ikke så verst.

Jeg må si at oppi all galskapen som har vært og som garantert kommer i fremtiden gleder jeg meg virkelig til å høre mer fra Sylvi Listhaug igjen. Jammen har hun vært saknet i mediebildet i det siste.

Vi kommer til å stå i utfordringer til halsen i årene fremover. Men vi har Donald Trump og vår egen Sylvi Listhaug. La oss leve i håpet, det er det eneste vi har.