Sverige dreper seg selv – med fornektelse.

Sverige står bokstavelig talt i brann, i by og land. Når såkalte «ungdomsgjenger» raider gjennom byer og bydeler med bensinkanner og molotovcocktails, og setter hundrevis av tilfeldige biler i brann, vet alle hvem disse «ungdomsgjengene» er. Til og med de som mest notorisk bortforklarer og fornekter sannheten og realitetens kjerne, vet akkurat hva dette dreier seg om, og hvilke deler av befolkningen disse bandittene er ynglet fra.

Disse bilbrannene har nå i en årrekke vært et økende fenomen i det nye Sverige, og da i særdeleshet og nesten utelukkende i de mest innvandrertette og multikulturelle bydelene i de store byene. Svensk media har i særklasse, men også norsk media, drevet en bortforklarende og nærmest selektiv rapportering fra dette importerte fremmedkulturelle fenomenet.

Bortforklaringene har vært komisk mangfoldige. Alt fra at de kan ha oppstått som følge av svenskenes slurvete praktisering av motorvask, til en følge av såkalt «utenforskap», altså den universelle sosionomiske forklaring om at det er samfunnets skyld at deler av befolkningsgrupper bedriver pur djevelskap i form av ran, drap, voldtekter og selvfølgelig også bilbranner i massiv skala – fordi samfunnet/svenskene ikke har gjennom nok støtteordninger og integreringsmilliarder, loset dem til en lysende og velstående framtid.

Globalistisk ønsketenking har det heller ikke skortet på. Det svenske Venstrepartiets riksdagsrepresentant Daniel Riazat twitret nylig at det skulle ikke forundre han at det er høyreekstreme som står bak bilbrannene. Og hvor praktisk hadde det ikke vært om denne totalt udokumenterte påstanden hypotetisk sett hadde medført riktighet? Da ville det jo vært bare å fjerne de små restene som måtte finnes igjen av grenser, og åpne for en – om mulig – enda mer vanvittig innvandringspolitikk. For slik er jo den politisk korrekte logikken; som for eksempel det at Breivik er norsk, blir til stadighet brukt som argument for å åpne våre grenser for absolutt alle og enhver, uansett hvilke følger det vil ha for folk og fedreland.

Enda mer sikker er artisten Silvana Imam, som i går helt bastant og sikkert kunne proklamere fra scenen foran tusenvis av tilskuere at ««vi alle vet at bilbrannene var organiserte, og at vi alle vet at Sverigedemokratene (SD) står bak».  Igjen totalt uten hverken noen som helst dekning eller form for sunn logisk fornuft.

Det verste er at det later til at viljen til bortforklaringer, ønsketenkinger og ufarliggjøringer ikke avtar når realitetene av multikultur inntreffer, men snarere øker i samme takt som både bilbranner og annen vold og skadeverk som følge av en hodeløs svensk innvandringspolitikk. Jo mer det herjes i de okkuperte svenske bydelene, jo flere idioter drar media fram som «eksperter» som skal bortforklare og fornekte hva årsaken til det hele er. Er det slik disse menneskene lever sitt privatliv også? Om det fosser ut vann fra en lekkasje på badet, får man aldri bukt med verken lekkasje eller vannskader, om man fornekter lekkasjen og kronisk og intenst insisterer på at lekkasjen ikke kommer fra badet, men fra kjøkkenet. Eller enda verre; fornekter at det overhodet finnes noen vannlekkasje, (Les: Sverige har aldrig varit tryggare).

En skulle tro at sannheten til slutt fikk selv de mest inngrodde multikulturalistene til å se alvoret, og heller formane en mer fornuftig kurs for sitt land. Men dessverre har den globalistiske kreftsvulsten fått så stort grep om det svenske regimet, at det er bare å innse at: Sverige kommer aldrig til att bli tryggare.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.