Pamela Geller er et unikum som forteller om de utroligste ting.

Storbritannia: 3-åringen trenger sykehusbehandling etter å ha blitt utsatt for kvinnelig kjønnslemlestelse

FGM: FEMALE GENITAL MUTILATION / CLITORIDECTOMY
«Kvinnelig  kjønnslemlestelse har vært en forbrytelse siden 1985 i Storbritannia, men i over tre tiår har myndighetene ennå ikke sikret et eneste tilfelle og bare registrert et lite antall mislykkede inngrep.

De britiske myndighetene har vist oss igjen og igjen: Det som er viktig er hensynet til sharia forkledd som religion – denne 3-åringen spiller ingen rolle for noen. Hun og alle andre må forbli stille og hengiven. De som gjorde dette ble arrestert, men gitt Storbritannias tafatte inngripen i saker som dette,er det lite sannsynlig at de vil møte eventuelle konsekvenser.

«3-årig måtte ha nødoperasjon etter å ha blitt utsatt for Kvinnelig Genital Mutilation Operasjon i London» av Jack Montgomery, Breitbart , 17. august 2018 (Takk til Todd):

En treårig jente ble sendt til sykehus for nødoperasjon etter en mislykket kvinnelig kjønnslemlestelse i Sadiq Khan’s London.
En 42 år gammel mann og en 36 år gammel kvinne, begge antas å være av afrikansk bakgrunn, er i retten tiltalt å ha utført  FGM-lovbrudd etter at hendelsen ble undersøkt av Metropolitan Police Child Abuse and Sexual Offenses Command, i henhold til London Evening Standard.

Afrikanerne blir anklaget for å ha «fjernet, sydd igjen eller på annen måte lemlestet hele eller en del av  jentas indre og eventuelt ytre kjønnslepper pluss klitoris», så vel som lovbrudd knyttet til «ekstrem pornografi» – nemlig bilder av barnemishandling og tortur.

Kvinners kjønnslemlestelse har vært en forbrytelse siden 1985 i Storbritannia, men i over tre tiår har myndighetene ennå ikke sikret en eneste overbevisning og bare registrert et lite antall «mislykkede» lemlestelser, til tross for at NHS-loggen ble registrert tusenvis av tusenvis av ofre .

Det er ofte antydet at dette er fordi det er vanskelig å sikre overbevisninger uten vitnesbyrd om ofrene, som ofte er motvillige til å snakke mot gjerningsmennene – vanligvis afrikanske bakgrunnsforeldre – men dette motsiges av de franske myndigheternes rekord, som står overfor et lignende fenomen, men har registrert hundrevis av vellykkede påtaler … ..

Vennligst ta deg et øyeblikk til å vurdere dette. Nå, mer enn noen gang, leser folk Geller Report for nyheter, de kommer ikke andre steder for reklameinntekter har bare forsvunnet. Google Adsense er online annonsering monopol og de har forbudt oss. Sosiale medier giganter som Facebook og Twitter har blokkert og skygge-forbudt våre kontoer. Men vi vil ikke sette opp en paywall. Fordi aldri har den frie verden trengt uavhengig journalistikk mer.

Alle som leser vår rapportering vet at Geller-rapporten dekker nyhetene media ikke vil. Vi kan ikke gjøre vårt banebrytende uten din støtte. Vi må fortsette å rapportere om den globale jihad og venstre krig mot frihet. Våre leserbidrag gjør det mulig.

Geller Reports uavhengige, undersøkende journalistikk tar mye tid, penger og hardt arbeid å produsere. Men vi gjør det fordi vi tror at vårt arbeid er viktig i kampen for frihet, og fordi det er din kamp også.

Vennligst bidra til vårt banebrytende arbeid her .

Av Pamela Geller – den 18. august 2018
FGM: FEMALE GENITAL MUTILATION / CLITORIDECTOMY