Asia Argento bosatte seg med et seksuelt overgripsoffer i fjor.

Av Erin Nyren.
Skuespillerinne Asia Argento snakker om å bli voldtatt av Harvey Weinstein under avslutningsseremonien til den 71. internasjonale filmfestivalen, Cannes, Sør-Frankrike2018 Sluttsseremoni, Cannes, Frankrike - 19. mai 2018
KREDIT: VIANNEY LE CAER / INVISION / AP / REX /

En tidligere barneskuespiller og musiker Jimmi Bennett brukte #Metoo advokat Asia Argento til å kreve 380.00 dollar for et påstått seksuelt overgrep da han var 17 år. Den lovlige alderen for samtykke i California er 18 år.

Dette overgrepet skal ha funnet sted på et hotell i California i 2013 da Argento var 37 år gammel. Dette i følge dokumenter hentet av New York Times .

Pengene skulle hjelpe Mr. Bennett skrev advokaten for Argento i dokumentene til Carrie Goldberg.

En del av avtalen var at Bennett som nå er 22 år ga fullmakter til Argento som nå er 42,  de er nå samboere. Tre vitner fortalte til New York Times at dokumentene er identiske.

Vi håper at du vil klare deg godt etter disse hendelsene for du er en dyktig artist og skuespiller som har fått røynt deg i livet skrev Goldberg.

Det var meningen å søke om 3,5 millioner dollar i erstatning for tort og svie, men det ble ikke noe av fordi en lov i California forbyr konfidensialitetsavtale i sivile saker  med krav som det Bennett hadde. Han kunne jobbet rundt denne California loven ved å bruke New York- advokater i følge dokumenter som Goldberg hadde skrevet, men han valgte å la være.

Argento var en av de 13 kvinnene som var med i den første 2017 NEW Yorker-rapporten om Harvey Weinsteins seksuelle trakassering og overfall som hadde pågått i flere tiår.

Hun ble nylig forfulgt på nettet av nettroll som konstant plaget henne og påstod at hun var skyld i at Anthony Bourdain, hennes kjæreste tok sitt eget liv. Veldig mange andre som har opplevd seksuelle overgrep og trakassering gikk ut og støttet henne i Los Angeles Times.

Bennet hevdet at inntektene og hans arbeid led etter hendelsen med Argento. Inntektene hans gikk fra over 2,7 millioner dollar i de fem årene før 2013 hendelsen til mindre enn 60 000 dollar et år etter. Han medvirket i filmer som «Daddy Day Care» og Argentos «The Heart is Deceitful Over ALL Things» der han spilte sin sønn. Nylig hadde han en rolle på «Bosch». Han arbeider nå med musikkariere.

Kilde: Variety.com