Trumps polularitet blant afro-amerikanere skyter i været.

Dårlig nytt for det venstrevridde massemedia og de Trump-haterne de har skapt: Ikke bare ble Trumps polularitet som president målt i en nylig meningsmåling på 50%, i forhold til Obamas 45% på samme stadiet i karrieren som president – men Trumps polularitet blant afroamerikanere og andre minoriteter skyter i været.

Ifølge den nylige meningsmålingen fra anerkjente Rasmussen Reports, tallene i denne linken varierer dag for dag, og behøver ikke stemme med fakta i artikkelen, ble altså Trumps jobb som president verdsatt av 50% av amerikanerne – bedre enn Obamas 45% i samme presidentperiode.

Trumps polularitet stiger blant minoritetene også. Ifølge meningsmåling gjort av Harvard Harris, hopper hans polularitet blant de latinske innbyggerne opp hele 10%. Og blant de svarte har oppslutningen om deres president nærmest eksplodert det siste året, fra 15% på denne tiden i fjor, til hele 29% nå – nær en dobling,  ifølge Rasmussen Reports.

Trump har også blitt lovprist av en rekke svarte ledere for å ha fulgt opp endel fengselreformer, og for å ha betydelig redusert arbeidsledigheten blant afroamerikanere.

Den kjente Pastor Darell Scott antar at Trump vil bli husket for den mest pro-svarte presidenten i hans levetid.

Hvordan skal norske politisk korrekte medier, politikere og hylekor takle dette? De har jo siden Trump stilte som presidentkandidat, bestemt seg for at han er den mest rasistiske amerikanske presidenten noensinne. Siden vi ikke har hørt et pip om denne enormt stigende populariteten blant etniske minoriteter, vil de sikkert bare fortsette som før – å lyve, manipulere eller å unngå og nevne noe som helst om dette. Altså Fake news, half news og non news.

Tabben med den type presseetikk er at den slår tilbake på dem selv. De lever fremdeles i fortiden hvor alternative medier nærmest ikke eksisterte eller nådde fram til folket. Da kunne de forme opinionen som de ville. Nå blir de avkledd av alternative medier med godt dokumentert informasjon.

Om flertallet av folket, både amerikanere og nordmenn fikk vite sannheten i dette tilfellet, ville det slått beina av globalistenes falske trumfkort mot Trump – deres evige og usanne mas om at han er rasist.

Så istedenfor å opplyse om disse positive tallene, positiv for absolutt alle parter – unntatt de krigshissende globalistene – kommer de til å dra frem den ene «eksperten» etter den andre, for å male fanden på veggen, og fortelle oss hvor grusom denne Trump er.

Han har jo for globalistene ødelagt skremselsbildet og fiendskapen til både Nord-Korea og Russland. Og flere vennskap, fredsavtaler og nedrustningsavtaler vil følge, noe som faller globalistene dårlig i smak.

Stakkars globalister.

Kilde: Liberty Nation.