Rasistisk svart Sør-Afrikansk politiker: «Angrip de hvite – Vi kutter over strupen på hvithet».

Den Sør-Afrikanske politikeren og tidligere president for ANCs ungsomsorganisasjon – African National Congress Youth League, Julius Sello Malema har tatt til orde for å «Gå etter de hvite, og kutte strupen over strupen på hvithet». Dette er så hatefulle og ytterliggående ytringer fra en så kjent Sør-Afrikansk politiker, at det er ekstremt kritikkverdig av massemedia å tie dem bort.

I denne videoen kan du se han synge om å drepe de hvite (Boerene).

Malema grunnla senere det svarte rasistiske partiet «Economic freedom fighters» – et meget kontroversielt parti som er sentrert rundt et utvetydig rasistisk hat mot alle hvite Sør-Afrikanere, og hvite mennesker generelt.

Han og dette partiet fremla tidligere i år et lovforslag om å konfiskere land fra hvite bønder, uten kompensasjon. Denne konfiskeringen har allerede begynt å tre i kraft. Men da med tilbud om en symbolsk «kompensasjon», på omtrent en tiendedel av eiendommens reelle verdi. Og de hvite bøndene som ikke selger land for denne spottprisen, får sine gårder og jordbruksområder konfiskert.

Video fra lovforslaget:

Det verste er at denne hatefulle og ondskapsfulle rasisten får dure på, helt fritt med en øredøvende stillhet fra massemedia, FN og omtrent alle vestlige politikere, som normalt jager rundt med forstørrelsesglass for å fange opp det minste fnugg av noe deres fantasi konkluderer som rasisme. For eksempel godteriposer med ansikter av lakris som er svarte.

I lys av det blir det mildt sagt paradoksalt å høre Julius Malema stå og messe om å gå etter de hvite, og kutte strupen over hvithet, som i denne videoen, uten at de samme rasist-leterne reagerer.

Kilde: The Gateway Pundit.

Del denne artikkelen, og hjelp oss med å gjøre jobben som massemedia bevisst unnlater.