Er retten til å velge bort vaksiner på barn en menneskerettighet?

Anti-vaksine Japan har verdens laveste barnedødelighet og høyeste forventede levetid.

EMNE: 

Faktum: Japan har den laveste spedbarnsdødeligheten etter forbud mot obligatoriske vaksinasjoner og de oppfordrer andre land til å følge i samme spor. 

Innbyggerne i Japan er statistisk bevist å være de sunneste og lengstlevende menneskene i verden. Landet har også den laveste spedbarnsdødeligheten på planeten. Det kan ikke komme som en overraskelse for mange at den japanske regjeringen har forbudt en rekke vaksiner som for tiden er obligatoriske i USA, og har strenge bestemmelser for andre Big Pharma-stoffer og vaksiner generelt. Japans anti-voks-politikk har lenge blitt kritisert av vaksinepustere i USA som hevder at vaksinering av offentligheten «fremmer helse».

Japanske mennesker lever lenger og har et sunnere liv enn amerikanere. Babyer som er født i USA har dobbelt så stor sannsynlighet for å dø i barndommen enn de som er født i Japan. Vestlige nasjoner har mye å lære av japanerne når det gjelder deres tiltro til vaksiner og problemstillinger for folkehelsen. Det japanske folk er vaksine skeptikere, for å si det enkelt, og på grunn av uønskede reaksjoner hos flere japanske barn, har de nå forbudt mange vaksiner.

De japanske ekspertene er godt utdannet på farene ved over-vaksinering av sine barn og motsetter seg  bruk av multi-shot vaksinasjoner som MMR- vaksinen. Etter å ha registrert antall barn som utviklet bivirkninger, inkludert meningitt ( hjernehinnebetennelse), tap av lemmer og til og med plutselig død, forbød den japanske regjeringen vaksinen mot meslinger, kusma og røde hunder (MMR) fra sitt vaksinasjonsprogram, til tross for alvorlig motstand fra Big Pharma.

Til tross for det faktum at det har blitt bevist at denne vaksinen kan forårsake autisme, nekter  fortsatt vaksinetilhengerne sammenhengen mellom MMR-vaksinasjonen og forekomsten av autisjonsspektrumforstyrrelse (autisme), som nå påvirker minst en av 45 barn, med enda høyere diagnosenivå blant gutter. Vaksinen bærer imidlertid andre alvorlige risikoer i tillegg til autismediagnose, noe som har ført til et direkte forbud mot MMR-jab i Japan.

Den MMR vaksine tragiske historien i Japan

MMR-vaksinen ble introdusert i Japan i april 1989, og foreldre som nektet tvungen vaksine ble bøtelagt. Etter tre måneders analyse innså tjenestemenn at en av 900 barn utviklet uønskede reaksjoner på vaksinen, en hastighet som var 2000 ganger høyere enn den forventede frekvensen. Tjenestemenn hadde håpet å løse problemet ved å bytte til en annen versjon av vaksinen, men den store mengden bivirkninger vedvarer, med en av 1 755 barn som er berørt.

Testing av 125 barns spinalvæske fastslått at vaksinene hadde kommet inn i ett barns nervesystem, med to ytterligere mistenkte tilfeller. Fire år senere, i 1993 fjernet regjeringen MMR-mandatet mot meslinger og røde hunder.

En lege fra Japans Helse- og velferdsdepartement innrømmet at de separate, individuelle dosene av meslinger og rødehunder koster dobbelt så mye å administrere, og han forsvarte vedtaket, med å si: «men vi tror det er verdt det.» Videre har et medlem av Helsedepartementet uttalte også at forbudet ikke har forårsaket en økning i dødsfall fra meslinger. Japanske tjenestemenn var også opptatt av MMR-vaksinen som forårsaket flere tilfeller av kusma, med henvisning til mange studier i The Lancet . Humps og Hepatitt B- vaksiner er ikke en del av det nasjonale immuniseringsprogrammet i Japan.

To ganger så mange spedbarn dør i Amerika som i Japan

Hva mange foreldre ikke vet om MMR-vaksinen, er den lange listen over bivirkninger på MMR-vaksinen, rett fra Mercks vaksinepakker. En forkortet versjon av vaksineskade i forbindelse med MMR-vaksinen inkluderer:  oppkast, diaré, allergi, øre smerte, hørselstap, diabetes, leddgikt, ME, hjernehinnebetennelse, feberkramper, lungebetennelse og død.

Et søk i databasen VERSE- databasen (VERSE) viser følgende statistikk fra USA: Over 75 000 bivirkninger har blitt rapportert fra en hvilken som helst kombinasjon av meslinger, kusma og røde hunder vaksiner, inkludert, særlig:

 • 78 bekreftede dødsfall
 • 85 bekreftede tilfeller av døvhet
 • 48 bekreftede tilfeller av nedsatt øyekontakt
 • 92 bekreftede tilfeller av utviklingsforsinkelse
 • 855 bekreftet rapporterte tilfeller av autisme
 • 116 bekreftede tilfeller av intellektuell funksjonshemning
 • 401 rapporter om taleforstyrrelser
 • 276 rapporter om bevissthetstap
 • 143 bekreftede tilfeller av encefalitt
 • 74 bekreftede tilfeller av meningitt
 • 111 bekreftede tilfeller av Guillain-Barré syndrom
 • 692 bekreftede tilfeller av gangforstyrrelser (ikke i stand til å gå normalt)
 • 748 bekreftede tilfeller av hypokinesi (delvis eller fullstendig tap av muskelbevegelse)
 • 653 rapporter om hypotoni (dårlig muskel tone)
 • 4874 rapporter om anfall, inkludert feberkramper og tonisk-klonisk anfall
 • 1576 tilfeller av cellulitt (en potensielt alvorlig hudinfeksjon) og til slutt, i noen tilfeller har vaksinen forårsaket selve sykdommene den skal forhindre, med følgende data rapportert til VAERS:
 • 147 bekreftede tilfeller av meslinger
 • 384 bekreftede tilfeller av kusma
 • 29 bekreftede tilfeller av røde hunder

Bivirkningene av vaksinasjoner er vesentlig underrapportert

Som anerkjent av The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) . Nasjonalt vaksineinformasjonssenter anslås det at mindre enn en til ti prosent av bivirkninger av vaksiner rapporteres. Mange av tallene som er rapportert ovenfor, kan derfor multipliseres med hundre for å bestemme en mer nøyaktig mengde bivirkninger.

Folket i Japan lar barnas helse gå foran store pharma profitt og vil dermed også ha en beskyttende holdning mot andre vaksiner. Influensavaksinen har også vært gjenstand for kontrovers i Japan etter at 100 dødsfall skjedde fra vaksinen innen utgangen av 2009.

Japans helseministerium har blitt kritisert for sin forsiktige holdning mot vaksiner, men så langt har regjeringens tjenestemenn klokt forsvart sin posisjon, og siterer offentlig sikkerhet som den største bekymringen. Endelig har den japanske regjeringen også tatt en beskyttende holdning mot vaksiner på vegne av sine unge jenter, og suspenderte HPV-vaksinen i 2013 etter at mange tilfeller av alvorlige bivirkninger ble rapportert, med en rapport som siterte så mange som 1 968 bivirkninger hendelser, hvorav 358 ble klassifisert som alvorlige. Japanske tjenestemenn var bekymret for deres unge borgers velvære, til tross for at de hadde investert 187 millioner dollar i programmet.

Skadeutbetalinger til bare en brøkdel av ofrene som har hatt bivirkninger på HPV-vaksinen, har nådd $ 6 millioner. I tillegg er det rapportert at minst 38 spedbarn har dødd siden 2011 etter at de hadde blitt vaksinert mot Haemophilus influensa B og Streptococcus lungebetennelse, ifølge registre utarbeidet av helsedepartementet i Japan.

Japanske tjenestemenn snakker ut

Japan har blitt kritisert for å være bak tiden når det gjelder vaksinering. Vaksineforkjempere hevder at Japan ikke har holdt tritt med andre utviklede land angående bruk av vaksiner. Til tross for oppføring av 110 smittsomme sykdommer i regjeringsregisteret tilbyr Japan vaksiner for bare 22 av dem. Noen japanske helseeksperter er imidlertid uenige. Hiroko Mori, en vaksineforsker, er en av de ekspertene. Han var den tidligere leder av infeksjonssykdomsavdelingen ved Japans institutt for offentlig helse. Han har notert at Japan har en av de laveste spedbarnsdødelighetene i verden, og er blitt talsmann for færre vaksiner, og sier at landets utmerkede hygiene og ernæring har økt barnas helse.

«Medisin skal dreie seg om helbredelse, men babyer som ikke kan snakke blir gitt unødvendige skudd fordi foreldrene er redd. Barn mister deres evne til å helbrede naturlig. «Det er så mange mennesker som har hatt bivirkninger. Alt vi spør er å etablere retten til å si nei. Retten til å velge bør anerkjennes som en grunnleggende menneskerettighet. »

Tetsuo Nakayama, dekan ved Kitasato Universitys forskerskole for infeksjonskontrollvitenskap , er en ekspert som støtter vaksiner, men han anerkjenner også risikoen for vaksinasjon , og sier at: «Det er ingen garanti for at barnet ditt ikke vil være det ene ut av 1000. Du må sammenligne risikoen mellom bivirkningene og hva som vil skje hvis du er smittet med sykdommen naturlig. Under den eksisterende loven, er beslutningen om å vaksinere barnet ditt eller ikke i utgangspunktet overlatt til foreldrene, men det er ikke nok informasjon der ute for å ta en informert beslutning. »

Masako Koga , en tidligere representant for forbrukerunionen i Japan , har delt sin bekymring over de bakre motivene bak massevaksinasjonsprogrammer: «Vaksiner bør bare gis til dem som trenger dem, men det skjer ikke». Den globale industrien drives av en strategi som fremmer VPD [vaksineforebyggende sykdommer].

«Vi må stoppe det. Vaksiner har nære bånd til penger. Fra utvikling til sirkulasjon til forskning på bivirkninger er det mange interessenter involvert. »

Han oppsummerte også hva som motiverer mange foreldres beslutninger om ikke å vaksinere sine barn: «Det er ingen som vet hvem som får bivirkninger som følge av vaksinasjon. [ Foresatte av vaksinasjon ] si at sjansen for å lide en bivirkning er 1 i en million. For foreldre er det imidlertid alt dette. »

Konklusjon

Japanske tjenestemenn har fattet beslutninger om at verdien av helse og sikkerhet for sine borgere kommer først og så fjernet vaksiner med farlige bivirkninger fra sitt nasjonale vaksinasjonsprogram. Japan har en lav spedbarnsdødelighet, til tross for – eller kanskje på grunn av – å påkalle bare en brøkdel av vaksiene som kreves av andre utviklede land, inkludert USA. Har barnet hatt en bivirkning på MMR-vaksinen eller HPV-vaksinen , som begge er fjernet fra Japans nasjonale vaksinasjonsprogram?

Mer enn 9 milliarder dollar har blitt tildelt for vaksineskader alene i fjor i USA, og anser at det er de som har råd til å ta seg tid og store pengesummer som trengs for å ta et sak gjennom hele rettssystemet. Forestill deg hvor vanskelig og kostbart det er økonomisk og for helsen din mens du i tillegg skal kreve oppreisning for ditt barn med vaksineskade? Tenk deg hvor mange flere tilfeller som kunne ha blitt bevist og vunnet, om systemet var lettere å håndtere og mindre kostbart …

Kjærlighet og lys Amanda Mary Jewell og The Healing Oracle team

kilder

Pubmed.gov: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8295019

NCBI: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4300546/

https://www.japantimes.co.jp/opinion/2018/06/26/commentary/japan-commentary/japans-backward-vaccination-policy/#.W24jOrgo9PY

Se andre relaterte artikler som dekker  Vaksiner

Bli med meg på Facebook  Amanda Mary

Vennligst vær så snill, del og abonner på våre sosiale medier:  Facebook | Twitter   | Youtube

Healing Oracle