Snart 30 dager blokkering fra Facebook har lært meg mye.

Nå har jeg 6 dager igjen av Facebook fengselet.

Egentlig har det vært greit nok å være utestengt akkurat nå, fordi jeg har fått tid til å sette meg veldig godt inn i og ikke minst skrevet flere artikler for nettavisen Rapport-X, som jeg er så heldig å ha fått lov å være en del av.

Det har vært en ny utfordring og ikke minst lærerikt. Jeg får litt mer innblikk i hva som skjer rundt i verden, ikke nødvendigvis bare i mine egne hjertesaker. Ingen kan få for mye kunnskap om ting, både eget interessefelt, men også ikke minst om saker som kanskje ikke har engasjert deg nevneverdig tidligere. Kunnskap er makt og kunnskap gjør en klokere og bedre rustet til å stå i stormer av forskjellig slag.

Nå skjer det mange alvorlige utestengelser fra alle sosiale medier verden over. Dette er en form for sensur, kall det gjerne diktatur mot ytringsfriheten. Det foregår en veldig skremmende skjevfordeling i det meste av den sosiale nettverksdelen.  Det heter så fint at vi har ytringsfrihet, at vi har lov å si og mene det vi vil. Det er en LØGN av dimensjoner.

Hører en til venstresiden politisk, har en derimot ingen restriksjoner. Mennesker tilhørende venstresiden kommer unna med kriminalitet, løgn, mobbing av enkeltpersoner og direkte hat prat.

Høyresiden derimot har ikke lov å si noe som kanskje kan oppfattes sårende av den tilsynelatende uskyldige venstresiden. Ikke engang sannheten er lov å si til disse individene, og vi har ytringsfrihet ? Bare ordet ytringsfrihet gir meg gåsehud. Hvorfor? Fordi ordet ytringsfrihet er en stor og simpel løgn. Ordet ytringsfrihet blir forvekslet med flere ting.

I ytringsfrihet fra venstresiden er det lov å komme med direkte løgner, om det tjener diktaturet på venstresiden. Det er lov å drive hat prat som det er meningen offeret på høyresiden skal knekke av, helst med døden som følge, så de blir kvitt oss. Det har skjedd flere mystiske dødsfall i Norge opp gjennom årene.

I den såkalte ytringsfriheten fra høyresiden er det ikke engang lov å stille spørsmål eller antyde noe som kan ha flere vinklinger, da skal du knekkes med alle tenkelige og utenkelige midler. Venstresosialister ser på de som ikke mener det samme som dem selv som fiender som egentlig ikke fortjener den luften de puster inn i .

Om du ikke oppfører deg som msm ( de politisk korrekte ) ønsker skal du knebles, knekkes økonomisk og tape ansikt ikke minst, i flere sosiale sammenhenger. Jeg skulle likt å sett Hege Storhaug i skal vi danse for eksempel, men det er antakelig helt utenkelig, ikke fordi hun kanskje hadde takket nei, men fordi hun mest sannsynlig aldri hadde blitt spurt.

Jeg har opplevd svært lite hat fra muhammedanere og enda mindre fra muslimer. Det er ikke de som er mine største personlige fiender, selv om det nok er mange som hadde trodd nettopp det. Mine største fiender er venstresosialister, marxister som har armer og bein helt inn i regjeringen.

Jeg er blitt en fiende av staten, staten er blitt min største fiende, og jeg er ikke den eneste som føler det sånn. Vi blir flere og flere som har forstått dette urettferdige og maktsyke spillet som skjer rett foran nesen vår, om vi bare er litt våkne. Staten er blitt en kjeltring og tyv med bompenger og avgifter for alt mulig mer eller mindre tøys og tull. Tvangsammenslåing i diktaturstil oppe i nord, selv om folket har stemt nei, er også et tegn på maktmisbruk.

Det foregår mye i makteliten i landet vårt. Noen konspirasjonsteorier er sanne, andre ikke. En ting som er sikkert er at vi er inne i en innvendig krig. Ikke nødvendigvis med fysiske våpen, selv om det også blir brukt til tider, men mest med å bruke hat og trakassering som våpen, og selvsagt bøter og økonomisk straff, om du ikke oppfører deg som du bør i vårt lille diktaturland. Demokrati er en illusjon som er i ferd med å bli helt borte. Sosialisme vil i fremtiden mye mulig bli omtalt som en totalitær ideologi forkledd som  » snillisme » – Løgnens ideologi.

Staten skal oppdra folket til å bli gode venstresosialister. Gode venstresosialister blir oppdratt allerede fra barnehagen av. De blir lært opp til å besitte «det gode hatet » et ord jeg ikke liker i det hele tatt, for hat kan ikke være godt, men det er for å illustrere at hat mot høyresiden fra venstresosialistene blir sett på som «det gode hatet.»

Siden vi alle sammen blir oppdratt til å hate liberalister som foretrekker å tenke selv, fra vi er små, vil selvsagt de fleste ungdommer som er politisk engasjerte ende opp i FAU eller SV for eksempel. Jeg stemte selv SV som 18 åring.

De som ikke er så veldig politisk engasjerte vil ofte fortsette å stemme på venstresosialistiske partier fordi de har lært at dette er bra, snilt og godt, allerede fra barndommen.

Selvsagt vil noen våkne og se hvor hjernevasket de har vært, og ta avstand fra denne totalitære indoktrineringen. Men om du gjør det, og sier det ofte nok offentlig, ja da må du regne med å få tyn så det holder.

Journalistene er ikke lenger journalister, de er politikere betalte av venstresosialister. Det finnes ganske få liberale journalister. De får nemlig beskjed om hva de ikke har lov å skrive om, og om de ikke retter seg etter befalingene, ja da står de mye mulig uten jobb. Dette skjer i mange yrkesgrupper, men journalistene er kanskje noen av de som opplever størst press her ?

Dette ble et heller krast innlegg, men jeg tror flere kan kjenne seg igjen i dette innlegget.

Kom gjerne med kommentarer uten å komme med personsjikane av noe slag. Saklige meninger er mulig å få til om en legger godviljen til, selv om en er uenig i innholdet.