Demokratene kan bli en av valgvinnerne i 2019

Demokratene gjorde som så mange skriver stor suksess under Arendalsuka den 13-17. august. dette selv om vi ikke fikk delta i de viktige debatt-programmene til den tvangsfinansierte NRK – eller ARK som statskanalen heter på folkemunne.

De gode tilbakemeldingene fra folk flest på Arendalsuka minner meg faktisk veldig mye om den samme situasjonen som jeg opplevde som FrPer på 1980-tallet da Fremskrittspartiet fikk vind i seilene da de etablerte stortingspartiene den gangen glemte norske velgere – slik også dessverre Fremskrittspartiet nå gjør i regjering.

Jeg har gjennom nyinnmeldinger, samtaler, mailer, telefoner og møter med «grasrota» fått bekreftet at det norske folk ønsker og trenger et politisk parti som Demokratene – som setter det norske folk og Norge først i alt vi gjør politisk.

Et alternativ til de etablerte stortingspartiene i viktige saker som eksempelvis: Rettferdigfordeling, innvandring, pensjoner, korrupsjon, bompenger, EØS og Schengen, barnevern, kreftmedisin, arbeidsinnvandring, dyrevern, tannhelse, trygghet og norske tradisjoner.

Alt dette gjør meg overbevist om at Demokratene kan bli valgets store overraskelse når stemme telles opp på valgnatten mandag den 9. september.

Ja, og her har vi da alle Demokrater en viktig jobb å gjøre for hver dag for å få frem vår politikk og gode politiske løsninger til det norske folk – som vil gi mer rettferdighet og et tryggere Norge.

Innsendt av: Vidar Kleppe, Politisk nestleder i Demokratene.

Author: Leserinnlegg

Denne kontoen benyttes kun for å publisere innsendte leserinnlegg.

1 thought on “Demokratene kan bli en av valgvinnerne i 2019

  1. Demokratene var ikke med i partilederdebatten siden dere ikke er representert på Stortinget. Dette gjelder andre partier også med andre ord, og ikke bare dere. Dere framstilles som eneste offer i artikkelen, selv om grunnen altså er så enkel som beskrevet ovenfor. Hvorfor skriver du det på den måten? Skape hat og splid? Stille spørsmålstegn til NRK og deres agenda?

    «Derfor vil vi innsette ny programsjef ved vært regjeringsskifte» -> Hvorfor og hvilken type person er det som skal innsettes ved regjeringsskifte? Antar vi uansett snakker om en politisk uavhengig programsjef?

Comments are closed.