Mordet på Europa

NY SJOKKERENDE DOKUMENTAR MED SVERIGE I HOVEDROLLEN

Michael Hansen bodde flere år i USA og fikk sjokk da han vendte tilbake til hjemlandet Danmark. Hans venstrevenner sa at alt var i skjønneste orden, og at det var en høyreekstrem myte at landet hadde forandret seg så mye til det verre de siste årene. Han tok med seg en kamerat og reiste rundt i Europa for å se med egne øyne hvem som hadde rett. Det viste seg å være verre enn han kunne forestille seg, spesielt i Sverige.

I filmen Mordet på Europa medvirker flere dissidenter, som Alternativ for Tyskland sin leder Fauke Petry, psykologen Nicolai Sennels, kunstneren Lars vilks, journalisten Jeppe Juhl, politikeren Paul Weston, islamkritiker Mona Walter, Lars Hedegaard, og Ingrid Carlquist, ikke minst.

Vi tillater et kollektivt selvmord, et folkemord.

Michael Hansen som har bodd 15 år i USA, sier at det er lett å se hva som skjer i Europa, om man ikke «stikker hodet i sanden» og nekter å se hva som skjer.» Politisk korrekte» (msm) media er fulle av løgner. Det samme er regjeringene over det meste av Europa. Mennesker blir satt i fengsel for å si sannheten. Det er utrolig trist å sitte her i USA og se på hvordan Europa ødelegger seg selv.

Mye av filmen fokuserer på Sverige, og det er ingen tilfeldighet. Sverige er det store skrekkeksempelet på hvordan man ikke skal håndtere innvandring. Sverige holder på å begå selvmord med åpne øyne.

Biler brenner, granater blir kastet mot politiet. De fleste mennesker ser etterhvert selvsagt hva som skjer, men de færreste tør å snakke om det. Ordet rasist blir brukt mot alle som kommer med noe negativt om utviklingen i det svenske samfunnet. Da er det visst bedre å late som om problemene ikke finnes, sier en anonym kvinne som blir intervjuet i filmen.

Denne filmen kan være et håp om at svenskene våkner og ser virkeligheten som den faktisk er, nå før valget, sier Michael Hansen. Mange har en anelse gjennom sosiale medier om hva som foregår, men her i filmen blir hendelser satt i sammenheng og det finnes stemmer der som sier det akkurat som det er.

Sverigedemokratene kan bli det største partiet, men alle vet at de andre partiene vil gå sammen om å stenge dem ute fra et samarbeid i regjering uansett. Tenk om Sverigedemokratene skulle stått i veien for dette selvmordsprosjektet i det «politisk korrekte» systemet.

Hjertet mitt blør for kvinner og barn. Det er først og fremst de som må betale prisen i dette korrupte mafiaspillet.

Se Mordet på Europa HÄR