Donald Trump: «Google, Facebook og Twitter må være forsiktige».

«Google, Facebook og Twitter må være forsiktige. De kan ikke drive denne sensuren mot mennesker, sier Donald Trump på denne videoen som du kan se på slutten av artikkelen. «Jeg har hørt tusenvis av mennesker som klager på at de blir sensurert i sosiale medier» sier han.

Twitter favoriserer liberale og etablerte mediekilder på Google News-søk og skjuler konservativt innhold med vilje.
Donald Trump sier at når han søker på » Trump News» kommer så godt som bare Fake News Media frem. Det er rigget både for meg og andre, slik at alle historiene og
nyhetene er dårlige.
Fake CNN står i bresjen for dette. Republikansk/konservativ og rettferdig media er stengt ute. Kanskje 96% av det som kommer ut er Fake News, mener Trump.
Størstedelen av det som står på «Trump News» er skrevet av nasjonal venstrevridd media. Det er veldig farlig. Gode nyheter fra den konservative siden er nesten ikke å finne. Dette er en veldig alvorlig situasjon for ytringsfriheten, hevder Trump.
Google, Twitter og Facebook tråkker på et veldig plaget territorium og de bør være forsiktige. Det er veldig mange mennesker som blir rammet av dette sier Donald Trump.

NBC Politics

 

Author: Merete Hodne

Journalist for Alternativ Media, frisør og blogger.

5 thoughts on “Donald Trump: «Google, Facebook og Twitter må være forsiktige».

  1. Sensurert på sosiale medier ja? Ska sei. Merete sensurerer selv kommentarer på sin egen FB side, som hun ikke liker (=slettes). Er dere også en del av problemet da?

    1. På Merete Hodne sin private vegg gjelder hennes regler. Nulltoleranse for personangrep. På denne siden er det Alternativ Media som bestemmer.

      1. Angrep? Artikkelen handler om sensurering i sosiale medier. Fb er ett sosialt medium, og mange har vegg hvor venners venner kan kommentere. Hyklersk av dere å støtte Trump, når noen gjør det samme selv (sensurering altså):) Og å sitere en av verdens største løgnere i media i dag (Trump altså), er helt bak mål, når poenget til dette alternative nettstedet er å søke sannheten.

      2. En annen ting: Det er ok for Alternativ media å komme med personangrep ser jeg? Ref artikkel om Advokat Meling (og andre)?

Comments are closed.