Leserinnlegg: Angela Merkel fordømmer sine egne landsmenn som er illsinte etter knivdrapet i Chemnitz.

Tyskerne begynner å bli illsinte og forbannet på at deres egne landsmenn regelrett blir slaktet og drept av den importerte fremmedkulturelle invasjonsstyrken, som landets myndigheter har påtvunget det tyske folk.
Politiet får kritikk etter demonstrasjonene i Tyskland – Fullkommen inkompetanse – etter knivdrapet på en 35-årig tysk mann i byen Chemnitc. Det var ti ganger flere demonstranter på gaten, enn politiet hadde regnet med. Status per nå er at det var hele 7.500 demonstranter til stede, og 1500 mot demonstranter. Det skriver Spiegel Online. Alle vet at såkalte nynazister, eller nasjonalsosialister som de helst kaller seg, som regel alltid dukker opp på demonstrasjoner når det er snakk om demonstrasjoner relaterte til innvandring. Og det er bare de som har fått all oppmerksomheten fra politisk korrekt media. For politiet i Tyskland, hadde regnet med at det nettopp var en slik innvandrings demonstrasjon som også denne gangen ville finne sted.
Men politiet undervurderte antallet vanlige folk som også tok til gatene denne gangen, for å vise sin avsky mot innvandrings volden og den håpløse innvandrings politikken til Angela Merkel, som resulterte i knivdrapet på en 35 år gammel tysker to dager tidligere. Mannen skal ha blitt drept av to unge asylsøkere fra Irak og Syria. Politiet erkjenner at de ikke tok høyde for at hele 7.500 mennesker var til stede. Politiets bemanning hadde bare planlagt en bemanning til å håndtere bare noen hundre nynazister. De tok ikke høyde for at også helt vanlige og innvandringstrøtte tyskere også nå ville ut og protestere.
I norsk politisk korrekt presse, blant annet NRK, fører de sin vanlige hjernevask. De skjønnmaler venstrepøbelen og forsvarer de med å kalle de «demonstrantene på den politiske venstresiden». Og ikke overraskende, så kommer de vanlige løgnene fra NRK om at ALLE de tyskerne som protesterer mot at deres egne landsmenn blir slaktet av innvandrere, ja de er «høyreekstreme».
Selv om knivdrapet på den 35 år gamle tyskeren er bekreftet av politiet og står skrevet i flere nettaviser, kalles drapet på 35-åringen som «fake news», konspirasjonsteorier, fremmedfrykt og falsk informasjon, både fra tyske myndigheter og en stor del av den politiske pressen. Etter at Merkel gikk ut og fordømte demonstrasjonene, pustet pressen lettet ut. Og nå bare håper de at det hele bare vil gå over av seg selv, hvis de bare dysser det hele ned.