AFS`Kasselstrand:»Hvem faen vil at kriminelle utlendinger skal få bli?».

Valgkampen i Sverige: Da Alternativ for Sverige i dag besøkte Nyköping, hadde en betydelig mengde fremmedkulturelle møtt opp under det store valgkamparrangementet. Mens venstreekstremistene var mest opptatt av å bråke så mye som mulig for å overdøve AFS`lovlige møte og ytringer, eksponerte deler av mengden med de fremmedkulturelle dårlig impulskontroll og tydelig aggressivitet. 

Opplegget under valgkamparrangementet var som de foregående, med det vanlige spetakkelet fra venstresiden og flere fremmedkulturelle. Men da det nærmet seg slutten og Jeff Ahl kritiserte islam, steg temperaturen blant de fremmedkulturelle. Partiets leder, Gustav Kesselstrand gjorde rede for deres fokus på det de kaller «tilbakevandringen» (Återvandringen), og dette fikk deler av mengden med fremmedkulturelle til å forsøke å ta seg fram til AFS`stand.

Kasselstrand spurte, – Hvem faen vil at kriminelle utlendinger skal få bli?, noe som resulterte i at mange av de fremmedkulturelle mistet kontrollen.

Politiet, som frem til da hadde tillatt at de aggressive av de fremmedkulturelle hadde kastet småstein og spyttet på deltagerne, presset dem litt tilbake, hvorpå et opprør tok form. Det hele gikk fort over.

Kilde: Tidningen Svegot.

gripen2-e1536245005423.png

gripen

Alle bilder er fra AFS`direktesending.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.