Ytringsfriheten og nettnøytraliteten er truet og VG ler av det

De aller fleste har nok nå fått med seg at ytringsfriheten både på nett og ellers i samfunnet vårt trues, og at den venstreekstreme bermen sammen med de politisk korrekte mediene nå forsøker å forsvare sensuren av konservative røster på sosiale medier.

I USA er kanskje denne kampen for ytringsfriheten komt lengst og vi ser nå hvordan Trump administrasjonen nå har tatt tak i problemet med den pågående sensuren noe som virkelig har fått venstresiden til å hyle!

Teknologigigantene som Google, Facebook og twitter har gjennom flere år nå bygget opp ett sensurregime der en hver form for motstand til den politisk korrekte agenda enten fører til sensur i form av såkalt «shadow banning», eller en mer direkte form av sensur nemlig utestengelse fra dems plattformer.

Til og med Mastercard har nå alliert seg med venstresiden for å sensurere politisk ukorrekte røster som taler verdenseliten imot, og nekter nå folk som enten gir disse politiske dissidentene en platform der de kan fremme sine ytringer eller muligheten til å innhente økonomisk støtte beskjed om at de ikke lengre vil kunne benytte seg av Mastercards tjenester.

Eksempel på tilfeller der Mastercard nekter folk muligheten til å benytte Mastercards tjenester er dersom man kritiserer Islam eller om man kritiserer identitetspolitikken venstresiden nå fremmer.

Når man nå ser både bankeliten og den politiske eliten, de store internasjonale teknologi selskapene og venstresiden står på den samme siden, og ivrer etter å oppheve ytringsfriheten, og sensurere konservative røster på og utenfor nettet så vet vi at venstresidens politikk ikke lengre handler om å fremme folkets beste, men tvert imot handler om å fremme og styrke elitens maktposisjon.

Det er da ikke rart man får merkelige forsøk på å fremme enhver som setter seg opp mot dette fremvoksende mening tyranniet som konspiratører og idioter i norsk politisk korrekt presse.

Her kan du også lese en mindre partisk artikkel om saken.

Se VG’s video her.

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator

1 thought on “Ytringsfriheten og nettnøytraliteten er truet og VG ler av det

 1. For noe bullshit! Måten dere skriver på henger jo ikke på greip. Etter hva jeg har sett, så blir folk/firma/organisasjoner utestengt ved f.eks hat meldinger, trusler eller lignende.

  «Teknologigigantene som Google, Facebook og twitter har gjennom flere år nå bygget opp ett sensurregime der en hver form for motstand til den politisk korrekte agenda enten fører til sensur i form av såkalt «shadow banning», eller en mer direkte form av sensur nemlig utestengelse fra dems plattformer.» -> En hver motstand? En temmelig drøy påstand, som ikke stemmer med virkeligheten som de fleste av oss lever i.

  «Når man nå ser både bankeliten og den politiske eliten, de store internasjonale teknologi selskapene og venstresiden står på den samme siden, og ivrer etter å oppheve ytringsfriheten, og sensurere konservative røster på og utenfor nettet så vet vi at venstresidens politikk ikke lengre handler om å fremme folkets beste, men tvert imot handler om å fremme og styrke elitens maktposisjon.»

  Hvem er denne eliten egentlig? Har de jevnlige møter for å koordinere sin virksomhet, som dere sier består av begrensing av ytringsfriheten for ALLE verdens nasjoner? Har dere noe hemmelig dokumentasjon som vi ikke får se, eller baserer infoen deres seg på andre tvilsomme kilder?

  Fascinerende hvordan alt blir forklart med at «eliten» bestemmer alt, overvåker alt, og kan gjøre som de vil. Den vanlige mannen i gaten har neppe blitt påvirket av noe av dette, og det kan virke som at innstillingen deres er diktert av løgn, halvfakta eller av personer som ikke alltid er helt med.

  Alex Jones ble utestengt av Twitter grunnet dette:
  «Twitter Rules: You may not engage in the targeted harassment of someone, or incite other people to do so. We consider abusive behavior an attempt to harass, intimidate, or silence someone else’s voice.»

  Han/de hadde fått flere advarsler etter hva jeg kan se.

Comments are closed.