Russland: – White Helmets og terrorgruppe forbereder iscenesatt gassangrep i Syria.

Ifølge deres talsmann, Igor Konashenov, har det russiske militæret anskaffet seg ubestridelige bevis for at terrorgruppen Jabnat an-Nusra og de høyst tvilsomme og og omdiskuterte White Helmets – sistnevnte av mange omtalt som en falsk hjelpeorganisasjon, finansiert av den krigshissende globalistiske bankermafiaen – hadde møttes i den syriske provinsen Idlib forrige søndag.

Ifølge den russiske hæren, plottet terrorgrupperingene ut scenariene og stedene for et kommende falskt gassangrep, som globalistene vil bruke til å igjen legge skylden på Assads regjeringshær, for så å presse frem nok et amerikansk og vestlig angrep mot et Syria som er i ferd med å vinne krigen, og derfor har absolutt ingen motiver for å igangsette et gassangrep mot egen befolkning, som ikke bare vil resultere i at de får folket imot seg, men også tiltrekke seg ytterligere bomberegn fra globalistiske krefter. Dette iscenesatte gassangrepet forventes, ifølge Konashenov, å skje i en eller flere av byene Jisr ash-Shugur, Serekab, Taftanaz og Sarmin.

«Full beredskap for alle deltakere som er involverte i iscenesettelsen av provokasjonene skal være iverksatt innen kvelden 8. september,» sa Konashenkov. Han la til at det vil komme et spesielt signal fra utenlandske Assad-fiendtlige krefter som vil gi startskuddet for denne falske operasjonen.

Denne erklæringen kommer etter tidligere advarsler fra Moskva om at terrorister og «opprørere» er i ferd med å forberede et iscenesatt gassangrep i den syriske provinsen, for å gi den vestlige koalisjonen et påskudd for å igjen angripe Syria. I august opplyste det russiske forsvarsdepartementet at åtte beholdere med klorgass har blitt levert til en landsby nær Jisr al-Shughur, og at utenlandsk-trenede grupperinger har ankommet området for å simulere en redningsaksjon etter det iscenesatte angrepet.

Artikkelen fortsetter under videoen.

USA har til stadighet uttrykt at de er klare for et nytt angrep mot Syria hvis et slikt gassangrep skulle finne sted, dette på tross av de russiske advarslene. Washingtons utsending til FN, Nikki Haley, sa nylig at hun allerede vet hvem som står bak et eventuelt nytt gassangrep i Syria.

Sent i August sendte amerikanske styrker de missil-bærende destroyerne USS «Ross» til Middelhavet, og USS «The Sullivans» til den Persiske gulf. Disse amerikanske forberedelsene ble fordømt av Russland, ved at det russiske forsvarsdepartementet beskrev uplasseringen av destroyerne som «det endelige bevis på amerikanernes intensjon på å utnytte en falsk flagg operasjon».

Kilde: Russia Today.

Vi spør oss: Hvor logisk er det at Bashar al-Assad ønsker å igangsette et gassangrep som han vet vil tiltrekke Syria nok et tungt angrep mot landet, nå som han omtrent har vunnet krigen mot utenlandske terrorgrupper, som av globalistisk massemedia er omtalt som «opprørere» og «frigjørere»?

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.